ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε στη Νέα Σμύρνη το όχημα της ασφάλειας που είχε κλαπεί από το Παλαιό Φάληρο

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου 2017, 22:41 / Ανανεώθηκε 4 Οκτωβρίου 2017, 08:17
Εντοπίστηκε στη Νέα Σμύρνη το όχημα της ασφάλειας που είχε κλαπεί από το Παλαιό Φάληρο
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην οδό Μηδείας στην Νέα Σμύρνη το μεσημέρι της Τρίτης.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να εντοπιστούν δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη DNA, μεταφέρθηκε το συμβατικό αυτοκίνητο της ασφάλειας που δυο άγνωστοι είχαν κλέψει με την απειλή πιστολιών από αστυνομικό  στο Παλαιό Φάληρο.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην οδό Μηδείας στην Νέα Σμύρνη το μεσημέρι της Τρίτης. Το συμβατικό αυτοκίνητο είχε αφαιρεθεί από τον αστυνομικό 23:40 το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, όταν δύο άτομα, με την απειλή όπλου  ακινητοποίησαν τον αστυνομικό.

Οι δύο δράστες προσέγγισαν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο αστυνομικός έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και τον απείλησαν ζητώντας να βγει από το όχημα. Ο αστυνομικός δεν αντέδρασε και υπάκουσε στις εντολές των ενόπλων. Οι δράστες αφού πήραν και το κινητό του, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση λίγη ώρα αργότερα ο αστυνομικός ενημέρωσε την υπηρεσία του και πάρα τις έρευνες που ακολούθησαν δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του αυτοκινήτου και οι δύο ληστές.