ΕΛΛΑΔΑ

Ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε ρόλο «νίντζα» λόγω επιθέσεων εν ώρα υπηρεσίας

Δημοσίευση 4 Οκτωβρίου 2017, 20:54 / Ανανεώθηκε 4 Οκτωβρίου 2017, 21:54
Facebook Twitter Whatsapp

Ανήσυχοι και φοβισμένοι από τα πρόσφατα περιστατικά προπηλακισμών που ολοένα και πληθαίνουν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων καταφεύγουν σε μαθήματα πολεμικών τεχνών

 Ακόμα και σε… μαθήματα πάλης καταφεύγουν εφοριακοί και τελωνειακοί ώστε να καταφέρουν να αμυνθούν από κάποιον επιχειρηματία που ενδεχομένως να τους επιτεθεί κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Ανήσυχοι και φοβισμένοι από τα πρόσφατα περιστατικά προπηλακισμών που ολοένα και πληθαίνουν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων καταφεύγουν σε μαθήματα πολεμικών τεχνών προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα ακραία περιστατικά που συναντούν στον διάβα τους εν ώρα υπηρεσίας.

Τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής με πιο πρόσφατο εκείνο  που καταστηματάρχης έλουσε εφοριακό στη Λευκάδα με χυλό κρέπας, έχουν κινητοποιήσει την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων η οποία  παρέχει στους ελεγκτές μαθήματα αυτοάμυνας και φυσικής κατάστασης.

 Όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο η ΑΑΔΕ σε συνεργασία  με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και αυτοάμυνας για τρίτη χρονιά και καλεί τους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ στις προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται ως εξής:

 Δευτέρα στις 16:00 στον Άτλα Καλλιθέας

Τετάρτη στις 17:30 στον Άγιο Κοσμά (στο Ελληνικό)

Το πρόγραμμα άρχισε από τη Δευτέρα και παρέχεται στους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ δωρεάν.