ΕΛΛΑΔΑ

Τα σκοτεινά σημεία της απαγωγής του Μ. Λεμπιδάκη

Δημοσίευση 4 Οκτωβρίου 2017, 20:24 / Ανανεώθηκε 5 Οκτωβρίου 2017, 08:32
Facebook Twitter Whatsapp

Μεταξύ των ζητημάτων που «ανοίγουν» ουσιαστικά περνώντας οι μέρες είναι ενέργειες που προέβησαν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, όπως το ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει οι απαγωγείς στην Αθήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν μέρα με τη μέρα από την υπόθεση απαγωγής του 54χρονου επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη σε ότι αφορά το σχέδιο δράσης των απαγωγέων του.

Μεταξύ των ζητημάτων που «ανοίγουν» ουσιαστικά περνώντας οι μέρες είναι ενέργειες που προέβησαν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, όπως το ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει οι απαγωγείς στην Αθήνα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ πραγματοποιήθηκαν δυο ταξίδια στην Αθήνα ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο μιας συνάντησης με τον «Δον Κορλεόνε» της υπόθεσης.

Ακόμη ένα ερωτηματικό που προκύπτει είναι για τι είδους συμμορία πρόκειται καθώς σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ στη συνέχεια της επιχείρησης υπήρξαν κάποιες προσθήκες ενώ δεν έλειψαν και οι διαφωνίες σε ότι αφορά την διαπραγμάτευση για τα λύτρα.

Άλλο ένα σκοτεινό σημείο της απαγωγής είναι τα κρησφύγετα που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ άγνωστη παραμένει η τοποθεσία του «μιτάτου».

Ξεκίνησαν τα αλληλοκαρφώματα μεταξύ των απαγωγέων

Στο μεταξύ οι ανακρίσεις των βασικών κατηγορούμενων για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη συνεχίζονται παρότι τα πράγματα για τους αστυνομικούς από μέρα σε μέρα φαίνεται να γίνονται πιο εύκολα καθώς  οι μέχρι πρότινος σκληροί, άτεγκτοι και διαβολικοί απαγωγείς προσπαθούν να σώσουν το «τομάρι» τους καρφώνοντας ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ενώπιον της Αστυνομίας, οι σκληροί εγκληματίες έχουν μετατραπεί σε λαλίστατους κρατούμενους που μιλούν ελεύθερα και ανοιχτά, λες και για τους ίδιους η σύλληψη τους λειτουργεί ανακουφιστικά!

Οι  πέντε κατηγορούμενοι που ήδη έχουν παραδεχτεί την εμπλοκή τους, έχουν δώσει πληροφορίες και στοιχεία ενώ "δίνουν" ανοιxτά ο ένας τον άλλον, σε μια προσπάθεια να σώσουν το τομάρι τους. Μάλιστα ένας εκ των πέντε... καρφώνει και τους άλλους δυο, που από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν πως δεν έχουν καμιά σχέση με την υπόθεση.

Η εξέλιξη είναι σημαντική, όσο και αναμενόμενη από την αστυνομία που επενδύει σε αυτό το κλίμα αλληλοκαρφώματος, όταν θα αρχίσουν οι κατηγορούμενοι να μιλάνε με τους δικηγόρους τους και με το πέρασμα των ημερών θα συνειδητοποιήσουν τη δεινή θέση στην οποία βρίσκονται.