ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος ΣΤΑΣΥ στο «Ακραίως»: Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας - Να αποδοθούν ευθύνες

Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου 2017, 12:23 / Ανανεώθηκε 5 Οκτωβρίου 2017, 12:21
Πρόεδρος ΣΤΑΣΥ στο «Ακραίως»: Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας - Να αποδοθούν ευθύνες
Facebook Twitter Whatsapp

«Είμαστε υπέρ του νέου συστήματος και θέλουμε να εφαρμοστεί χθες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για τις δυσλειτουργίες που έχουν δημιουργηθεί στο νέο σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτήριου και τις απειλές για «απολύσεις» από την πλευρά του υπουργού Χ. Σπίρτζη μίλησε ο πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ Λευτέρης Ρενιέρης στο «Ακραίως» και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ. 

Όπως δήλωσε ο κ. Ρενιέρης: «Πρέπει να πάει ο εισαγγελέας ο ίδιος γιατί ο ελληνικός λαός πλήρωσε ένα σύστημα που δεν μπορεί ο υπουργός να το λειτουργήσει. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που πάει ο κόσμος να το επικυρώσει το εισιτήριο και το εισιτήριο είναι άκυρο.Έχουμε απευθυνθεί στους υπεύθυνους εδώ και 6- 7 μήνες και τους λέμε διορθώστε το. Αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα. Αν δείτε το δελτίο Τύπου που έχουμε στείλει, το επισημαίνουμε».

Σύμφωνα, επίσης, με τον κ. Ρενιέρη: «Είμαστε υπέρ του νέου συστήματος και θέλουμε να εφαρμοστεί χθες».

Όπως, επίσης, τόνισε: «Η εταιρεία είναι κορέατικη και έχει λήξει η συμβασή της και δεν έχουμε τεχνική υποστήριξη. Είναι πολύ ακριβό σύστημα, έχει ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία είχε αυτή την υποχρέωση μέχρι το τέλος Ιουνίου και από εκείνη τη στιγμή και μετά, πληρώνεται κατά πράξη και κατά περίπτωση και  αυτό είναι ιδιαίτερα κοστοβόρο».

«Εμείς ζητάμε επιτέλους να διαβάσουν αυτά που τους έχουμε γράψει για να λυθεί το πρόβλημα» υποστήριξε ο κ. Ρενιέρης, προσθέτοντας ότι ο ίδιος αριθμός εργαζομένων μπορεί να λειτουργήσει το σύστημα». 

Καταλήγοντας τόνισε: «Εμείς καταδικάζουμε και να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που πρέπει όσο ψηλά και αν βρίσκονται».