ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην υπόθεση του Μ. Λεμπιδάκη: Ανάμειξη και Ρώσων μαφιόζων στην απαγωγή

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου 2017, 19:10 / Ανανεώθηκε 5 Οκτωβρίου 2017, 20:09
Ανατροπή στην υπόθεση του Μ. Λεμπιδάκη: Ανάμειξη και Ρώσων μαφιόζων στην απαγωγή
Facebook Twitter Whatsapp

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη δίνει ένας εκ των επτά συλληφθέντων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την εμπλοκή δυο Ρώσων υπηκόων, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων στην υπόθεση του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδακη έκανε γνωστή με κατάθεσή του ένας εκ των επτά συνολικά συλληφθέντων.

Όπως κατέθεσε, «εμένα με έβαλε στην ιστορία ένας Ρώσος και σε κάποιο από τα από τα δυο κρησφύγετα που είχα πάει υπήρχε ένα καλάσνικοφ που δεν ήταν δικό μου. Αυτός με άλλαζε αλλά ίσως ερχόταν και άλλο άτομο για την φύλαξη.»

Ο συγκεκριμένος συλληφθείς ηλικίας 45 ετών είναι αγρότης στο επάγγελμα από το Ρέθυμνο εκτελούσε χρέη φρουρού στα δυο κρησφύγετα που κρατούνταν το 54χρονος επιχειρηματίας.

Στο μεταξύ, ένας εκ των απαγωγέων του Μιχάλη Λεμπιδάκη κατά την ανάκρισή του υποστήριξε ότι αποφάσισε να λάβει μέρος στην απαγωγή επειδή το έργοστάσιό του... έβγαινε σε πλειστηριασμό. 

«Χρωστάω πάρα πολλά και δέχθηκα να το κάνω», κατέθεσε, ενώ σε άλλο σημείο λέει πως ζήτησε συγγνώμη από τον 53χρονο επιχειρηματία.

Ο δράστης περιέγραψε τις στιγμές που έζησε με τον 53χρονο επιχειρηματία, κάνοντας λόγο για έναν ευγενικό άνθρωπο τον οποίο περιποιούταν!
Τόνισε ακόμη πως μαζί με έναν συγκατηγορούμενό του ενδιαφέρονταν για τον επιχειρηματία, από τον οποίο είχαν ζητήσει να κάνει τον άρρωστο για να επισπευσθούν οι διαδικασίες επιστροφής πίσω στην οικογένειά του.