ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοφανές: Θερμοκέφαλος δάσκαλος κλείδωσε παιδιά στην τάξη, πέταγε βιβλία και τα έβριζε!

Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου 2017, 20:21 / Ανανεώθηκε 6 Οκτωβρίου 2017, 20:37
Πρωτοφανές: Θερμοκέφαλος δάσκαλος κλείδωσε παιδιά στην τάξη, πέταγε βιβλία και τα έβριζε!
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Το πρωτοφανές περιστατικό κατήγγειλε η ίδια η διευθύντρια του σχολείου χθες το μεσημέρι, ενώ μάλιστα κατέθεσε και μήνυση σε βάρος του. 

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε, χθες, Πέμπτη σε δημοτικό σχολείο της Αλεξανδρούπολης, όταν ένας δάσκαλος εκτός εαυτού κλείδωσε μαθητές στην τάξη, άρχισε να τους πετά βιβλία, να αναποδογυρίζει θρανία και να τους βρίζει!

Το πρωτοφανές περιστατικό κατήγγειλε η ίδια η διευθύντρια του σχολείου χθες το μεσημέρι, ενώ μάλιστα κατέθεσε και μήνυση σε βάρος του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, τα παιδιά έμειναν για αρκετή ώρα κλειδωμένα στην τάξη.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό όταν δύο συμμαθητές των παιδιών ενημέρωσαν τη διευθύντρια του σχολείου ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην τάξη τους καθώς και για τη φασαρία που άκουγαν. Το επεισόδιο έληξε όταν ο ίδιος ο εκπαιδευτικός ξεκλείδωσε την αίθουσα και αναχώρησε από το σχολείο.

Ο 43χρονος, ο οποίος και κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τη διεύθυνση του σχολείου και γονείς με περιστατικά ανάρμοστης για την ιδιότητά του συμπεριφοράς, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές σήμερα το πρωί.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στην εισαγγελία όπου αρχικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, ωστόσο μετά την άσκηση έφεσης από τον συνήγορό του, η εισαγγελέας διέταξε την άμεση ψυχιατρική εξέταση-αξιολόγησή του.