ΕΛΛΑΔΑ

«Κρατήστε το στόμα σας κλειστό» απειλούν ασύλληπτα μέλη της απαγωγής Λεμπιδάκη στους συλληφθέντες

Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου 2017, 23:46 / Ανανεώθηκε 6 Οκτωβρίου 2017, 23:28
Facebook Twitter Whatsapp

Οι εμπλεκόμενοι που δεν έχουν πέσει ακόμα στα χέρια της Αστυνομίας, στέλνουν μηνύματα στους συλληφθέντες, απειλώντας τους ότι αν δεν κρατήσουν το στόμα τους κλειστό θα κινδυνεύσει η ζωή τους, αλλά και οι ζωές μελών της οικογένειας τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Με απειλητική διάθεση κατά των συλληφθέντων εμφανίζονται τα υπόλοιπα μέλη που δεν έχουν εντοπιστεί από την αστυνομία και εμπλέκονται στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι εμπλεκόμενοι που δεν έχουν πέσει ακόμα στα χέρια της Αστυνομίας, στέλνουν μηνύματα στους συλληφθέντες, απειλώντας τους ότι αν δεν κρατήσουν το στόμα τους κλειστό θα κινδυνεύσει η ζωή τους, αλλά και οι ζωές μελών της οικογένειας τους.

Οι ματωμένες επιστολές του Μ. Λεμπιδάκη στην οικογένειά του

Στα όρια του φαίνεται ότι είχε βρεθεί ο 54χρονος επιχειρηματίας καθ’ όλη την διάρκεια της εξάμηνης περιπέτειας του, γεγονός που αποτυπώνεται στις επιστολές που έστελνε στην οικογένειά τους και τις οποίες όπως αποκαλύφθηκε υπέγραφε με το ίδιο του το αίμα.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, όπως φαίνεται και από τις επιστολές, φυλακισμένος και αλυσοδεμένος σε ένα δωμάτιο, προσπαθούσε να καθησυχάσει την οικογένειά του και να δώσει κουράγιο. Σε μία από τις επιστολές ωστόσο, φαίνεται η υπομονή του να εξαντλείται, καθώς παρακαλεί τους δικούς του «να κάνουν λίγο γρήγορα….»