ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Απαγωγέας του Μ. Λεμπιδάκη έκαιγε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε δηλώσεις κατά των κατασχέσεων!

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου 2017, 09:32 / Ανανεώθηκε 7 Οκτωβρίου 2017, 10:29
Απίστευτο: Απαγωγέας του Μ. Λεμπιδάκη έκαιγε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε δηλώσεις κατά των κατασχέσεων!
Facebook Twitter Whatsapp

Ενεργό μέλος του κινήματος δεν πληρώνω και εμπρηστής των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, είναι ένας 45χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενεργό μέλος του κινήματος δεν πληρώνω και εμπρηστής των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, είναι ένας 45χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη .

Ο Μ.Σ μάλιστα πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις πολιτών τον περασμένο Σεπτέμβριο , κάνοντας και δηλώσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς επ' αφορμή της σχεδιαζόμενης κατάσχεσης επιχείρησης απο ξένο Fund.

Μάλιστα ο εκ των φερόμενων απαγωγέων Λεμπιδάκη, στις δηλώσεις του επισημαίνει πως, «Έφτασα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με το φως της ημέρας, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, δίπλα στην φρουρούμενη σχολή της αστυνομίας, ούτε κουκούλα έβαλα, ούτε κρύφτηκα από τις κάμερες, την ύπαρξη των οποίων γνώριζα. Πήγα με το πρόσωπό μου να φαίνεται καθαρά, έσπασα την πόρτα με μια κλωτσιά κι έριξα τη βενζίνη μόνο στον προθάλαμο του γραφείου. Δεν ήθελα να το κάψω όλο, ήθελα μόνο να καταλάβουν την οργή και την αγανάκτησή και βέβαια δεν ήθελα η φωτιά να επεκταθεί στα διαμερίσματα. Φρόντισα γι' αυτό.

Αφού έριξα μικρή ποσότητα βενζίνης, κι έτσι όπως δεν έχω ξαναβάλει φωτιά, άναψα τον αναπτήρα και κόντεψα κι εγώ να καώ».

Ο 45χρονος αν και ενεργό μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω» και συμμετείχε σε σειρά κινητοποιήσεων, ενώ στο παρελθόν είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος δικαστικού επιμελητή.