ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Μ. Λεμπιδάκη: Οι «εγκέφαλοι» της απαγωγής παραμένουν ασύλληπτοι!

Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου 2017, 14:14 / Ανανεώθηκε 7 Οκτωβρίου 2017, 17:27
Απαγωγή Μ. Λεμπιδάκη: Οι «εγκέφαλοι» της απαγωγής παραμένουν ασύλληπτοι!
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Αυτό δήλωσε δικηγόρος συλληφθέντων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα λεγόμενα του δικηγόρου δύο εκ των συλληφθέντων για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, την ώρα που συνεχίζεται ο μαραθώνιος απολογιών των επτά.

«Αυτοί που οργάνωσαν και εκτέλεσαν την απαγωγή δεν βρίσκονται μέσα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου», δήλωσε ο Γιώργος Περάκης, ο συνήγορος υπεράσπισης του 45χρονου ακτιβιστή και του 22χρονου κτηνοτρόφου που έχουν συλληφθεί.

Στο ίδιο πνεύμα, σύμφωνα με το ekriti.gr συμπλήρωσε πως οι συλληφθέντες είναι ο «τελευταίος τροχός της αμάξις». 

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου νωρίς το πρωί του Σαββάτου, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. 

Ο ιδιοκτήτης της μάντρας, που ήταν το τελευταίο κρησφύγετο στο οποίο είχαν μεταφέρει οι απαγωγείς τον Μιχάλη Λεμπιδάκη, απολογούνταν επί 2,5 ώρες.

Πιο σύντομη ήταν η απολογία του 40χρονου «Σκοπιανού» ενώ στη συνέχεια μπήκε στο γραφείο της ανακρίτριας ο 44χρονος ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων από το Ρέθυμνο.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, για τη σύλληψη κι άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, cretalive, αστυνομικοί κάνουν λόγο για 4-5 άτομα, από τα οποία τουλάχιστον τρία τοποθετούνται στον αρχικό πυρήνα, ενώ υπάρχουν σαφείς ενδείξεις και για την εμπλοκή άλλων, οι οποίοι φέρονται να είχαν περισσότερο βοηθητικό ρόλο.