ΕΛΛΑΔΑ

Ομολόγησε ο Βούλγαρος την εκτέλεση του καρδιολόγου στην Κρήτη! - Ερευνούν τον ρόλο της γυναίκας του

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου 2017, 19:20 / Ανανεώθηκε 7 Οκτωβρίου 2017, 20:49
Ομολόγησε ο Βούλγαρος την εκτέλεση του καρδιολόγου στην Κρήτη! - Ερευνούν τον ρόλο της γυναίκας του
Facebook Twitter Whatsapp

Η σύζυγος του άτυχου άνδρα ήταν κατά 30 χρόνια μικρότερή του 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ομολόγησε το έγκλημα ο Βούλγαρος που συνελήφθη για την εν ψυχρώ δολοφονία του καρδιολόγου στην Κρήτη, σήμερα το πρωί, ενώ η αστυνομία ερευνά τον ρόλο της συζύγου του άτυχου άνδρα.

Ο δράστης αρχικά προσήχθη ως ύποπτος στο αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας όπου κατά τη διάρκεια της ανάκρισης φαίνεται να ομολόγησε την πράξη του.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης έπαιξε η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής ο οποίος είδε το δράστη να πετάει το όπλο του εγκλήματος και να φεύγει από το σημείο με ένα ΙΧ άσπρου χρώματος.

Αστυνομικοί βρήκαν το όπλο και ακινητοποίησαν το συγκεκριμένο όχημα οδηγώντας στο τμήμα τον οδηγό του.

Στο αστυνομικό τμήμα προσήχθη και η βουλγαρικής καταγωγής και κατά 30 χρόνια μικρότερη σύζυγος του 62χρονου γιατρού.

Η αστυνομία προσανατολίζεται στο ενδεχόμενο το κίνητρο της δολοφονίας να είναι ερωτικό και μετά την ομολογία του Βούλγαρου, ισχυροποιείται το σενάριο της εξωσυζυγικής σχέσης.

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας

«Ήταν περίπου 8.30 με 9 παρά 20 όταν καθόμουν σε ένα ύψωμα πάνω από τον επαρχιακό δρόμο Ιεράπετρας- Σητείας . Είδα το αυτοκίνητο του γιατρού να δέχεται τον πρώτο πυροβολισμό από έναν άγνωστο που ήταν κρυμμένος πίσω από αγριελιές.
Ο γιατρός  έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου από τον πυροβολισμό και το ΙΧ οδηγήθηκε στην άκρη του δρόμου. Ο γιατρός βγήκε έξω φωνάζοντας βοήθεια και ο δράστης τον πλησίασε και του έριξε από κοντά άλλους δύο πυροβολισμούς. Εγώ του φώναξα «φονιά, άτιμε, έφαγες τον άνθρωπο». Εκείνος απομακρύνθηκε τρέχοντας προς τους ελαιώνες όπου μετά την έρευνα βρέθηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα τα οποία ξεφορτώθηκε και άλλαξε ρούχα. Μετά μπήκε στο ΙΧ και απομακρύνθηκε με ταχύτητα στον περιφερειακό Μακρύ Γιαλού- Ιεράπετρας»
, είπε ο μάρτυρας.

Να σημειώσουμε πως τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η εκτέλεση έγινε ανήμερα των γενεθλίων του θύματος.