ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία για δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών κατά μεταναστών - Σκληρές εικόνες

Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου 2017, 22:39 / Ανανεώθηκε 7 Οκτωβρίου 2017, 22:46
Καταγγελία για δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών κατά μεταναστών - Σκληρές εικόνες
Facebook Twitter Whatsapp

Τι καταγγέλλει η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή»  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οργανωμένη δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών εργατών γης από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, καταγγέλλει η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ)

Σύμφωνα με την καταγγελία, πέντε μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με σιδηρογροθιές κατά δύο μεταναστών εργατών την ώρα που βρίσκονταν σε θερμοκήπια και δούλευαν. Οι τρεις κύκλωσαν τον Ασφάκ Μαχμούντ και άρχισαν χτυπούν στο πρόσωπο ενώ οι άλλοι δύο πλησίασαν τον Βακάς Χουσείν.

"Οι δράστες είναι γνωστοί στα θύματα. Στις διαδηλώσεις στον Ασπρόπυργο και την Γκορυτσά τον περασμένο Μάη και Ιούνη είχαν παρουσία μαζί με άλλα μέλη Χρυσής Αυγής που επιτέθηκαν στους μετανάστες και τους αντιφασίστες. Γυρνούσαν διαρκώς με ποδήλατα στο χώρο. Μετά τα γεγονότα, οι ίδιοι πήγαν στο χώρο εργασίας και φωτογράφιζαν τους μετανάστες εργάτες για να τους τρομοκρατήσουν. Όπως φαίνεται δεν έμειναν στις απειλές αλλά προχώρησαν σε επιθέσεις", καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ και όπως υποστηρίζει την ώρα της επίθεσης έβριζαν φωνάζοντας «Βρώμικοι Πακιστανοί. Πού θα τρέξετε για να φύγετε τώρα;»

(Φωτογραφίες από την ιστοσελίδα της ΚΕΕΡΦΑ)