ΕΛΛΑΔΑ

Σατανικό ανδρόγυνο «νάρκωνε» ηλικιωμένους και τους έκλεβε - Πως η γυναίκα «αράχνη» παγίδευε τα θύματα

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου 2017, 11:50 / Ανανεώθηκε 8 Οκτωβρίου 2017, 11:00
Σατανικό ανδρόγυνο «νάρκωνε» ηλικιωμένους και τους έκλεβε - Πως η γυναίκα «αράχνη» παγίδευε τα θύματα
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Με το πρόσχημα... της ερωτικής συνεύρεσης μια 35χρονη γυναίκα κατάφερνε να πείθει μοναχικούς ηλικιωμένους να την οδηγήσουν στο σπίτι τους

Με το πρόσχημα... της ερωτικής συνεύρεσης μια 35χρονη γυναίκα κατάφερνε να πείθει μοναχικούς ηλικιωμένους να την οδηγήσουν στο σπίτι τους, στην συνέχεια τους έριχνε υπνωτικά χάπια στο ποτήρι με το ποτό που τους ετοίμαζε πριν βιώσουν «καυτές» στιγμές και αφού κοιμόντουσαν ο 34χρονος άνδρας της έμπαινε στο σπίτι και έκλεβε, χρήματα και κοσμήματα.

Το καλοστημένο κόλπο το ανδρόγυνο το πραγματοποιούσε κυρίως τα μεσημέρια σε διάφορα σημεία της Αττικής. Η γυναίκα «αράχνη» αφού εντόπιζε τα υποψήφια θύματά της, στην συνέχεια προσέγγιζε τους ηλικιωμένους και αφού διαπίστωνε πως ήταν μόνοι στο σπίτι, στην συνέχεια τους έταζε ερωτική επαφή.

Μόλις έφταναν στο σπίτι τους υπνώτιζε και ο άνδρας της έκλεβε αντικείμενα αξίας και χρήματα. Παραμένει άγνωστο, πόσοι ήταν οι ηλικιωμένοι που έπεσαν θύματα του ανδρόγυνου που συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας Ραφήνας στην Ηλιούπολη.