ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή Μ. Λεμπιδάκη: Μια σκληρή δοκιμασία είχε αίσιο τέλος

Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου 2017, 12:43 / Ανανεώθηκε 9 Οκτωβρίου 2017, 15:39
Επιστολή Μ. Λεμπιδάκη: Μια σκληρή δοκιμασία είχε αίσιο τέλος
Facebook Twitter Whatsapp

Ποιους ανέφερε στην επιστολή του ο Κρητικός επιχειρηματίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λίγες ημέρες μετά την απευλευθέρωσή του από την απαγωγή που είχε διάρκεια έξι μηνών, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή για όσους στήριξαν τον ίδιο και την οικογένειά του στην διάρκεια της ομηρίας του.

«Μια σκληρή δοκιμασία είχε αίσιο τέλος. Είμαι καλά στην υγεία μου κι αισθάνομαι μεγάλη χαρά κι ανακούφιση», τονίζει στην επιστολή του ο κ. Λεμπιδάκης και προσθέτει:

«Μέσα από κάθε οδυνηρή περιπέτεια μπορούμε να αναζητήσουμε διδάγματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια της ζωής μας και θα μας κάνουν καλύτερους».

 «Ας στρέψουμε την προσοχή μας στους ανθρώπους όλου του κόσμου που υποφέρουν: στα νοσοκομεία, τα πεδία μάχης, τους προσφυγικούς καταυλισμούς, σε εκείνους που έχουν μείνει χωρίς δουλειά», καταλήγει η επιστολή του επιχειρηματία.

Όλόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

«Μια σκληρή δοκιμασία είχε αίσιο τέλος. Είμαι καλά στην υγεία μου κι αισθάνομαι μεγάλη χαρά κι ανακούφιση.

   Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου:
   * Την οικογένειά μου που, βιώνοντας πολύ δύσκολες στιγμές, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή επιστροφή μου.
   * Την ηγεσία, τους αξιωματικούς και όλους τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολήθηκαν με την υπόθεσή μου με πάθος, πολύ κόπο, μεθοδικότητα κι αποτελεσματικότητα.
   * Τα στελέχη και τους εργαζόμενους στην επιχείρησή μας που εξασφάλισαν την ομαλή λειτουργία της κατά την απουσία μας.
   * Τους συνεργάτες μας, πελάτες και προμηθευτές, που μας στήριξαν έμπρακτα όλο αυτό το διάστημα.
   * Όλους τους ανθρώπους, γνωστούς και άγνωστους, που συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά μου, ή μας σκέπτονταν και προσεύχονταν για μας.
   Μέσα από κάθε οδυνηρή περιπέτεια μπορούμε να αναζητήσουμε διδάγματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια της ζωής μας και θα μας κάνουν καλύτερους.
   Ας στρέψουμε την προσοχή μας στους ανθρώπους όλου του κόσμου που υποφέρουν: στα νοσοκομεία, τα πεδία μάχης, τους προσφυγικούς καταυλισμούς, σε εκείνους που έχουν μείνει χωρίς δουλειά.
   9 Οκτώβρη 2017
   Μιχάλης Λεμπιδάκης»