ΕΛΛΑΔΑ

«Ήθελα να μείνω μόνος…πιεζόμουν» δηλώνει ο κτηνοτρόφος που είχε εξαφανιστεί στην Θεσπρωτία

Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου 2017, 18:24 / Ανανεώθηκε 9 Οκτωβρίου 2017, 18:44
«Ήθελα να μείνω μόνος…πιεζόμουν» δηλώνει ο κτηνοτρόφος που είχε εξαφανιστεί στην Θεσπρωτία
Facebook Twitter Whatsapp

Ο ίδιος σε κατάθεσή του στους αστυνομικούς φέρεται να υποστήριξε ότι ο λόγος που τον οδήγησε να εξαφανιστεί ήταν ότι ήθελε να μείνει μόνος, καθώς αισθανόταν πιεσμένος

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 35χρονου κτηνοτρόφου του οποίου τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από τις 24 Σεπτεμβρίου από την Θεσπρωτία.

Ο ίδιος σε κατάθεσή του στους αστυνομικούς φέρεται να υποστήριξε ότι ο λόγος που τον οδήγησε να εξαφανιστεί ήταν ότι ήθελε να μείνει μόνος, καθώς αισθανόταν πιεσμένος. Όπως εξομολογήθηκε στις Αρχές ,κατά το  διάστημα της εξαφάνισής του κάποια στιγμή σκέφτηκε να επιστρέψει ,αλλά το αίσθημα της ντροπής ήταν εκείνο που τον εμπόδιζε .

Με τις μέρες  όμως να περνούν και την επιβίωσή του στην ορεινή περιοχή να γίνεται δύσκολη αλλά και την αγάπη του για τους οικείους του να τον φορτίζει συναισθηματικά , πήρε  τελικώς σήμερα το πρωί  την απόφαση να επιστρέψει στην οικία του και να βάλει τέλος στην αγωνία όλων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεσή του ο 35χρονος κτηνοτρόφος ,η  συγκεκριμένη υπόθεση για την Αστυνομία έχει κλείσει καθώς έχει αποκλειστεί

το οποιοδήποτε  ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας,τύπου απαγωγής.