ΕΛΛΑΔΑ

Το προφίλ της συζύγου του άτυχου γιατρού: Από «μοντέρνα Σταχτοπούτα», γυναίκα «αράχνη»

Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου 2017, 16:07 / Ανανεώθηκε 10 Οκτωβρίου 2017, 16:45
Το προφίλ της συζύγου του άτυχου γιατρού: Από «μοντέρνα Σταχτοπούτα», γυναίκα «αράχνη»
Facebook Twitter Whatsapp

Η γνωριμία έγινε στο Ιατρείο, το οποίο καθάριζε η μητέρα της και στο οποίο πήγαινε η 38χρονη για βοήθεια

Το δικό της παραμύθι στο πλάι του 62χρονου καρδιολόγου φαίνεται πως έζησε η 38χρονη σύζυγος του Χριστόδουλου Καλαντζάκη, η οποία μαζί με τον 37χρονο εραστή της έστησαν ενέδρα θανάτου στον άτυχο καρδιολόγο.

Την ιστορία της συζύγου του 62χρονου Καλαντζάκη φέρνει στο φως το cretalive.gr σύμφωνα με το οποίο η 38χρονη ήταν κόρη καθαρίστριας από τη Βουλγαρία που ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένεια της πριν από μερικά χρόνια για μια καλύτερη τύχη. Όμορφη κοπέλα “χαμηλών” τόνων βοηθούσε τη μητέρα της καθαρίζοντας γραφεία και σπίτια και κάπως έτσι γνώρισε πριν από πέντε χρόνια το Χριστόδουλο Καλαντζάκη, το γνωστό καρδιολόγο από τη Σητεία με την μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Η γνωριμία έγινε στο Ιατρείο, το οποίο καθάριζε η μητέρα της και στο οποίο πήγαινε η 38χρονη για βοήθεια. Πολύ γρήγορα η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα και πριν από τέσσερα χρόνια η 38χρονη θα ανακοίνωνε στο γιατρό ότι είναι έγκυος. Ο καρπός του έρωτα τους χαροποίησε τον 62χρονο που ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει απόγονο- κάτι που δεν είχε συμβεί στον προηγούμενο γάμο του.

Αμέσως παντρεύτηκε την 38χρονη ανοίγοντας της διάπλατα την πόρτα σε μια καινούρια ζωή. Ακριβά ρούχα, διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία, ταξίδια στο εξωτερικό, χρήματα, ό,τι είχε ονειρευτεί.

Ωστόσο παρά την καλή ζωή δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον εφηβικό της έρωτα, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα, η σχέση της με τον 37χρονο Βούλγαρο αστυνομικό να αναζωπυρωθεί.

Συχνά αναφέροντας διάφορες δικαιολογίες ταξίδευε στη Βουλγαρία για να βρίσκεται κοντά τον εραστή της. Μαζί είχε πάντα το παιδί. Τον τελευταίο χρόνο ο γιατρός είχε καταλάβει ότι έχει εραστή, με αποτέλεσμα η σχέση τους να έχει διαταραχθεί ανεπανόρθωτα.

Οι συχνοί τσακωμοί είχαν φέρει την κατάσταση στα άκρα οδηγώντας το ζευγάρι σε διάσταση. Μάλιστα ο γιατρός είχε εκφράσει σε συγγενικό του πρόσωπο τον προβληματισμό του σε σχέση με την πατρότητα του παιδιού ωστόσο δεν είχε καταφέρει να κάνει τεστ DNA, αφού η μητέρα δεν άφηνε το παιδί ποτέ από κοντά της. Σύμφωνα με συναδέλφους του καρδιολόγου, ο ίδιος ήταν πολύ προβληματισμένος το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν περίμενε ότι η 38χρονη θα έφτανε σε αυτό το σημείο.