ΕΛΛΑΔΑ

Πακιστανοί απήγαγαν ομοεθνείς τους, τους κακοποιούσαν και ζητούσαν λύτρα

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2017, 11:06 / Ανανεώθηκε 11 Οκτωβρίου 2017, 12:33
Πακιστανοί απήγαγαν ομοεθνείς τους, τους κακοποιούσαν και ζητούσαν λύτρα
Facebook Twitter Whatsapp

Οι δράστες έδεναν τα θύματα, τα κακοποιούσαν και τα κατέγραφαν σε κάμερες, ενώ στη συνέχεια έστελναν βίντεο στους συγγενείς τους ζητώντας λύτρα για να τους απελευθερώσουν.

Φρικτές στιγμές απόλυτου εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, βίωναν τα θύματα σπείρας Πακιστανών οι οποίοι απήγαγαν ομοεθνείς τους και τους κρατούσαν ομήρους σε διαμέρισμα του Κολωνού. Οι δράστες έδεναν τα θύματα, τα κακοποιούσαν και κατέγραφαν με κάμερες τα... κατορθώματά τους και στη συνέχεια έστελναν βίντεο στους συγγενείς τους, ζητώντας λύτρα για να τους απελευθερώσουν.
 
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας συνέλαβαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση, τρία άτομα ηλικίας 21 έτους και έναν 24χρονο, ενώ αναζητούν τέσσερις ακόμη συνεργούς  Τα μέλη της σπείρας, εντόπιζαν τα θύματά τους στο κέντρο της Αθήνας και τα προσέγγιζαν με το πρόσχημα της παράνομης προώθησής τους σε χώρες της Ευρώπης. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάστηκε περίπτωση αρπαγής, που διαπράχθηκε στις 6-10-2017, κατά την οποία απήχθησαν ταυτόχρονα, δύο άτομα, υπήκοοι Πακιστάν και αφού τους κακοποίησαν σωματικά και ψυχολογικά, κατάφεραν να αποσπάσουν από τους οικείους τους, 3.000 ευρώ.