ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέο το σατανικό ζευγάρι που σκότωσε τον καρδιολόγο στη Σητεία

Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2017, 16:57 / Ανανεώθηκε 11 Οκτωβρίου 2017, 18:40
Προφυλακιστέο το σατανικό ζευγάρι που σκότωσε τον καρδιολόγο στη Σητεία
Facebook Twitter Whatsapp

Νωρίτερα, προφυλακιστέος κρίθηκε άνδρας από τη Βουλγαρία ο οποίος κατά την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης Λασιθίου ομολόγησε ότι μόνος αυτός, χωρίς συνεργό, δολοφόνησε τον 62χρονο γιατρό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 38χρονη σύζυγος του καρδιολόγου από την Κρήτη όπου μαζί με τον 37χρονο Βούλγαρο εραστή της έστησαν ενέδρα θανάτου στον Χριστόδουλο Καλαντζάκη.

Νωρίτερα, προφυλακιστέος κρίθηκε άνδρας από τη Βουλγαρία ο οποίος κατά την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης Λασιθίου ομολόγησε ότι μόνος αυτός, χωρίς συνεργό, δολοφόνησε τον 62χρονο γιατρό.Στην απολογία του ο 37χρονος φέρεται να προσπάθησε να πάρει όλη την ευθύνη πάνω του ρίχνοντας στα «μαλακά» της σύζυγο του 62χρονου γιατρού. Στη διάρκεια της δίωρης απολογίας του, ο αστυνομικός από τη Βουλγαρία παραδέχθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την 38χρονη ομοεθνή του και σύζυγο του δολοφονημένου γιατρού, για ένα χρόνο.

Από τη μεριά του ο δικηγόρος του Βούλγαρου έκανε λόγο για απειλές που δέχτηκε ο πελάτης του από τον γιατρό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο μένει να βρεθεί από την έρευνα, και άφησε να εννοηθεί πως φοβόταν όχι μόνο για τη ζωή του αλλά και για τον ανήλικο γιο του στη Βουλγαρία.

Υπενθυμίζεται, ότι ο  37χρονος εμφανίστηκε με σκυμμένο το κεφάλι λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι στον ανακριτή Λασιθίου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Γιάννη Μανδελένη ο οποίος να σημειωθεί ότι ορίστηκε αυτεπάγγελτα από την πολιτεία καθώς κανείς δικηγόρος δεν αναλάμβανε την υπεράσπιση του ζευγαριού των εραστών.