ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι καταθέσεις για την δολοφονία του 63χρονου ναυτικού στην Καλλιθέα

Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου 2017, 19:17 / Ανανεώθηκε 12 Οκτωβρίου 2017, 21:46
Facebook Twitter Whatsapp

Στο εδώλιο των κατηγορουμένων για την υπόθεση έχουν καθίσει τόσο η 50χρονη σύζυγος του Βασίλη Κοκκίνη όσο και μια 27χρονη συμπατριώτισσά της.

 Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που συνθέτους το παζλ της δολοφονίας του συνταξιούχου ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη. Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του 63χρονου εντοπίστηκε σε εμβρυακή στάση μέσα στον καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα μετά από ένα χρόνο όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του .

Στο εδώλιο των κατηγορουμένων για την υπόθεση έχουν καθίσει τόσο η 50χρονη σύζυγος του Βασίλη Κοκκίνη όσο και μια 27χρονη συμπατριώτισσά της.

Στην κατάθεση του ο αδελφός του 63χρονου ανέφερε ότι η 50χρονη δεν κατάφερε το «τέλειο έγκλημα» ενώ έκανε λόγο για βασανιστήρια που υπέστη ο Βασίλης Κοκκίνης πριν τον σκοτώσουν. Αυτό ωστόσο που προκαλεί μεγαλύτερη φρίκη είναι   το γεγονός ότι το έγκλημα διαπράχθηκε ενώ στο σπίτι βρισκόταν ο γιος του ζευγαριού. Μάλιστα τόνισε τις αρχικές του αντιρρήσεις για την σχέση του αδελφού του με την Βουλγάρα, γνωρίζοντας ότι γυναίκα βρισκόταν στο πλάι του για οικονομικούς λόγους.

Τον βρήκαμε δεμένο χεριπόδαρα

Την ίδια ώρα, ο δικαστικός επιμελητής που εντόπισε το πτώμα, περιέγραψε την εικόνα φρίκης που αντίκρισε μόλις άνοιξε τον καταψύκτη «Όταν είδα το πτώμα τρόμαξα. Ήταν δεμένο στα χέρια  και τα πόδια, φοβηθήκαμε και καλέσαμε την αστυνομία.»