ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Ιτέα: 42χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στο γκρεμό

Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου 2017, 09:45 / Ανανεώθηκε 13 Οκτωβρίου 2017, 09:23
Σοκ στην Ιτέα: 42χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στο γκρεμό
Facebook Twitter Whatsapp

Η γυναίκα άφησε σημείωμα με το οποίο εξηγούσε τους λόγους της πράξης της.

Με τραγικό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή της μια 42χρονη γυναίκα, καθώς έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό στην Εθνική Οδό προς Ιτέα τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr και με τα πρώτα στοιχεία το δυστύχημα που σημειώθηκε στην 27η χ/θ της ΕΟ Ιτέας - Αντιρρίου στη θέση Αγίων Πάντων, ήταν τελικά αυτοκτονία, καθώς βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα στο σπίτι της οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου με το οποίο ανέφερε ότι βάζει τέλος στη ζωή της για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους! 

Η 42χρονη να σημειωθεί ότι ήταν χωρισμένη και ζούσε στην Ερατεινή.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ψαρά της περιοχής γύρω στα μεσάνυχτα είδε αυτοκίνητο να φεύγει από το δρόμο και να πέφτει στο γκρεμό, φλεγόμενο. 

Στην συνέχεια ειδοποίησε το «100» και στο σημείο έσπευσε το ΑΤ Ιτέας, στελέχη του Λιμενικού Σώματος, Πυροσβέστες του Κλιμακίου της Ιτέας και ΕΚΑΒ.

Διαπίστωσαν ότι ήταν αδύνατο να κατεβούν στο γκρεμό, ενώ και από θαλάσσης ήταν αδύνατο μέσα στη νύχτα να προσεγγίσουν το σημείο λόγω των βράχων που υπάρχουν στο συγκεκριμένο σημείο.

Τελικά στις 2 το πρωί μία βάρκα κατάφερε να φτάσει κοντά και να ελέγξει την άμορφη μάζα των λαμαρινών όπου μέσα δε βρέθηκε κανείς. 
Τότε κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ που συμπλήρωσε την ομάδα έρευνας με πέντε άνδρες από την Ορειβατική Ομάδα, οι οποίοι γύρω στις 6:30 το πρωί κατάφεραν να βρουν το άψυχο κορμί της 42χρονης λίγα μέτρα παραπάνω.