ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το προφίλ των δολοφόνων του Μ. Ζαφειρόπουλου

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου 2017, 15:08 / Ανανεώθηκε 13 Οκτωβρίου 2017, 15:11
Αυτό είναι το προφίλ των δολοφόνων του Μ. Ζαφειρόπουλου
Facebook Twitter Whatsapp

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν τους ηθικούς αυτουργούς ανάμεσα στις υποθέσεις που είχε χειριστεί ο Μ. Ζαφειρόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δύο άνδρες μέχρι 40 ετών αναζητά η αστυνομία ως δράστες της δολοφονίας του Μ. Ζαφειρόπουλου και έχουν τις περιγραφές τους από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες παρακείμενων επιχειρήσεων. 

Σύμφωνα με το καταγεγραμμένο υλικό, πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 27-40 ετών.

Μάλιστα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στην διάθεσή τους την περιγραφή των δραστών και έχουν ζητήσει την συνδρομή και άλλων παρακείμενων υπηρεσιών και επιχειρήσεων, προκειμένου να εντοπιστούν ταχύτατα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newpost.gr, ο ένας είναι 30-40 ετών, με ύψος 1.80, αξύριστος, αδύνατος και μελαχρινός, με κοντά σκούρα μαλλιά.

Την ίδια στιγμή, ο δεύτερος υπολογίζεται από 27-40 ετών, έχει ύψος 1.70, είναι αδύνατος, ανοιχτόχρωμος και επίσης κοντοκουρεμένος, ενώ την ώρα της επίθεσης φορούσε τζην παντελόνι και λευκό μπουφάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν τους ηθικούς αυτουργούς ανάμεσα στις υποθέσεις που είχε χειριστεί ο Μ. Ζαφειρόπουλος, καθώς εκτιμούν πως εκεί βρίσκεται η άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στους εκτελεστές του.