ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία φοιτήτριας: Στις φυλακές Γρεβενών οι δύο κατηγορούμενοι

Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου 2018, 19:08 / Ανανεώθηκε 13 Δεκεμβρίου 2018, 20:12
Δολοφονία φοιτήτριας: Στις φυλακές Γρεβενών οι δύο κατηγορούμενοι
Facebook Twitter Whatsapp

Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, βρίσκονται από νωρίς την Πέμπτη στις φυλακές Γρεβενών.

Ο 19χρονος Αλβανός αρχικά μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα στο Φελλί (εξαιτίας του ξυλοδαρμού του από τους συγκρατούμενούς του), ενώ λίγο αργότερα στις έφτασε και ο 21χρονος Έλληνας.

Όπως μεταδίδει το Kozanimedia, ο πρώτος μεταφέρθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του ακριβώς την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες, τουλάχιστον, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, για ευνόητους λόγους, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.

Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της κράτησης και των δυο στο Φελλί, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα.