ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Folli Follie: Έκλεισαν τα σύνορα για την οικογένεια Κουτσολιούτσου

Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου 2018, 15:00 / Ανανεώθηκε 19 Δεκεμβρίου 2018, 15:46
Υπόθεση Folli Follie: Έκλεισαν τα σύνορα για την οικογένεια Κουτσολιούτσου
Facebook Twitter Whatsapp


Έκλεισαν τα σύνορα για την οικογένεια Κουτσολιούτσου και 11 ακόμη κατηγορούμενους, που εμπλέκονται στην υπόθεση της Folli Follie.

 

Δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου (Δημήτρης, Κατερίνα και Γιώργος Κουτσολιότσος), όπως επίσης και 11 ακόμη πρόσωπα που κατηγορούνται για την υπόθεση της Folli Follie.

Και αυτό, όπως αναφέρει το lawandorder.gr, διότι το συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας με βούλευμα που εξέδωσε έκρινε πως τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου καθώς και οι υπόλοιποι 11 κατηγορούμενοι της υπόθεσης, πρέπει να παραμείνουν στην Ελλάδα, προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία τους στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης της Folli Follie.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη Δευτέρα, τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτου, ιδρυτές της Folli Follie αλλά και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είχαν εμφανιστεί αυτοπροσώπως ενώπιον των δικαστών του συμβουλίου Πλημμελειοδικών, προκειμένου να υποστηρίξουν ότι δεν είναι ύποπτοι φυγής. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να πείσουν με τους ισχυρισμούς που προέβαλλαν, καθώς το συμβούλιο έκρινε με το βούλευμά τους τα αντίθετα. Ότι δηλαδή, δεν μπορούν να βρεθούν εκτός Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, τα μέλη τη δικαστικού συμβουλίου με το βούλευμα που εξέδωσαν επικύρωσαν τη διάταξη, του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των 14 κατηγορουμένων της υπόθεσης για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τους απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα, κρίνοντας ότι είναι ύποπτοι φυγής.

Πηγή: www.lawandorder.gr