ΕΛΛΑΔΑ

Απαγόρευση εξόδου για τον Μανιαδάκη από το Δικαστικό Συμβούλιο

Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου 2019, 15:23 / Ανανεώθηκε 11 Ιανουαρίου 2019, 19:40
Απαγόρευση εξόδου για τον Μανιαδάκη από το Δικαστικό Συμβούλιο
Facebook Twitter Whatsapp

Νωρίτερα, ο κ. Μανιαδάκης είχε εμφανιστεί ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου προκειμένου να πείσει ότι δεν είναι ύποπτος φυγής και να υποστηρίξει το αίτημά του για ακύρωση της δίωξης σε βάρος του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με βούλευμά του, το Δικαστικό Συμβούλιο επικύρωσε την εισαγγελική διάταξη απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα του Νίκου Μανιαδάκη, που είχε επιβληθεί στον καθηγητή, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για την υπόθεση της Novartis.

Σύμφωνα με το  lawandorder.gr, το βούλευμα που εξέδωσε το δικαστικό συμβούλιο δεν έκανε δεκτή την σχετική προσφυγή που έχει καταθέσει ο καθηγητής, πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και πλέον κατηγορούμενος στην υπόθεση της Novartis για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας.

Η προσφυγή μάλιστα του Ν. Μανιαδάκη συζητήθηκε σήμερα στο δικαστικό συμβούλιο και ο ίδιος ήταν παρών στη διαδικασία της συζήτησης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης μάλιστα ο κ Μανιαδάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους «Είμαι εδώ το φωνάζω δυνατά. Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».