ΕΛΛΑΔΑ

Στον Άρειο Πάγο η «αφέντρα», ο «σκλάβος», μια δολοφονία και ένα συμβόλαιο υποταγής...

Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιανουαρίου 2019, 12:07
Στον Άρειο Πάγο η «αφέντρα», ο «σκλάβος», μια δολοφονία και ένα συμβόλαιο υποταγής...
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Η απίστευτη ιστορία δύο σατανικών εραστών που έφτασε μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο

Σεξουαλική διαστροφή, βία, ψέματα και ένα συμβόλαιο απόλυτης υποταγής. Απιστία, παράλληλοι ερωτικοί δεσμοί και εν τέλει μια δολοφονία. Όχι, δεν πρόκειται για σενάριο ερωτικής ταινίας «αυστηρώς ακατάλληλης για ανήλικους», αλλά για την απίστευτη και σχεδόν άγνωστη υπόθεση του ερωτικού τριγώνου των Δυτικών προαστίων της Αθήνας, που οδήγησε στη δολοφονία ενός 44χρονου άνδρα.

Μια υπόθεση που έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο, προκειμένου το Ανώτατο Δικαστήριο να πει την τελευταία λέξη σχετικά με την ποινική μεταχείριση των δυο «πρωταγωνιστών» της: Μιας πτυχιούχου της Γαλλικής φιλολογίας και του 40χρονου εραστή της. Ο τελευταίος, σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα δολοφόνησε για τα μάτια της νεαρής γυναίκας τον πρώην ερωτικό της σύντροφο μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Η υπόθεση απασχόλησε ως και τον Άρειο Πάγο, καθώς οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 40χρονου ζήτησαν να αναιρεθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πειραιά που τους καταδίκασε, το 2015, σε πολυετείς καθείρξεις για το έγκλημα. Στην μεν φοιτήτρια το δευτεροβάθμιο δικαστήριο επέβαλλε κάθειρξη 15 ετών για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία, στο δε εραστή της κάθειρξη 21 ετών.

Περισσότερα στο lawandorder.gr