ΕΛΛΑΔΑ

ΑΔΜΗΕ: Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης των εργαζομένων

Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 / Ανανεώθηκε 11 Φεβρουαρίου 2019, 10:23
ΑΔΜΗΕ: Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης των εργαζομένων
Facebook Twitter Whatsapp

Oι καλύψεις παρέχονται από ελληνική ασφαλιστική εταιρεία και περιλαμβάνουν ασφάλιση ζωής, ασφάλιση ασθενείας/ατυχήματος καθώς και νοσοκομειακή / εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.

Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης του προσωπικού του ΑΔΜΗΕ τέθηκε σε ισχύ από τις 7 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον σχετικό όρο που περιλαμβάνεται στην τριετή Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας η οποία υπεγράφη τον Ιούνιο του 2018.

Όπως επισημαίνει ο ΑΔΜΗΕ, οι καλύψεις παρέχονται από ελληνική ασφαλιστική εταιρεία και περιλαμβάνουν ασφάλιση ζωής, ασφάλιση ασθενείας/ατυχήματος καθώς και νοσοκομειακή / εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.

Το πρόγραμμα μπορεί όχι μόνο να επεκταθεί στα εξαρτώμενα μέλη των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ, αλλά και να συνεχιστεί μετά τη συνταξιοδότηση των εργαζομένων, με πολύ ευνοϊκούς όρους και στις δυο περιπτώσεις.

«Η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων είναι μια πρωτοβουλία που υλοποιείται σε συνέχεια της αλλαγής της Συμφωνίας Μετόχων, η οποία διασφαλίζει όλες τις θέσεις εργασίας έως ότου οι εργαζόμενοι θεμελιώσουν πλήρη συνταξιοδοτικά δικαιώματα» αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης.

«Ολα αυτά συνιστούν έμπρακτες εκφράσεις της εμπιστοσύνης των μετόχων του ΑΔΜΗΕ προς το προσωπικό της εταιρείας και της μέριμνας που επιδεικνύεται από τη διοίκηση για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας», προσθέτει.

Πηγή: ΑΠΕ