ΕΛΛΑΔΑ

Ασέλγησε και προσπάθησε να απαγάγει ανήλικη με νοητική υστέρηση στην Σαλαμίνα

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 / Ανανεώθηκε 12 Φεβρουαρίου 2019, 10:18
Ασέλγησε και προσπάθησε να απαγάγει ανήλικη με νοητική υστέρηση στην Σαλαμίνα
Facebook Twitter Whatsapp

Ο άνδρας φέρεται να διατηρούσε σχέση με τη 17χρονη, γεγονός που πληροφορήθηκαν οι γονείς της, με τη μητέρα της να καταθέτει μήνυση στις 8 Φεβρουαρίου.

Στην δημοσιότητα δόθηκαν μετά από σχετική διάταξη της εισαγγελίας Πειραιά τα στοιχεία ενός άνδρα που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, ακούσια απαγωγή ανηλίκου με σκοπό την ακολασία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, απειλή κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι παραπάνω ενέργειες έγιναν σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ στην Σαλαμίνα το χρονικό διάστημα από 01-12-2018 έως 30-01-2019.

Πρόκειται για τον Αγγελή Μοσχόβη του Σταύρου και της Ιωάννας, γεννηθέντα στις 07-03-1976 στη Νίκαια Αττικής. 

Ο άνδρας φέρεται να διατηρούσε σχέση με τη 17χρονη, γεγονός που πληροφορήθηκαν οι γονείς της, με τη μητέρα της να καταθέτει στις 8 Φεβρουαρίου μήνυση σε βάρος του. Ο άνδρας το έμαθε και πήγε στο σπίτι της κοπέλας, με σκοπό να την πάρει να ζήσουν μαζί. Μεταξύ άλλων, φέρεται να έσπασε την πόρτα σπιτιού με πρόθεση την αρπαγή ανήλικης με νοητική υστέρηση.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 11-8-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4653066 του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.