ΕΛΛΑΔΑ

Εγκλωβισμένη της Marfin στο «Ακραίως»: Απάνθρωπη και κυνική η δήλωση του κ. Κυρίτση

Δημοσίευση 14 Μαρτίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 14 Μαρτίου 2019, 12:21
Εγκλωβισμένη της Marfin στο «Ακραίως»: Απάνθρωπη και κυνική η δήλωση του κ. Κυρίτση
Facebook Twitter Whatsapp

«Αισθάνομαι σαν να θέλουν αποποινικοποιήσουν αυτό που φέρνει φόνο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απάνθρωπη, κυνική και εξοργιστική χαρακτήρισε η εγκλωβισμένη της Marfin, Μαρία Καραγιάννη στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γ. Κυρίτση ότι «δεν έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ».

«Είναι αδιανόητο να ακούω αυτή τη δήλωση από χείλη πολιτικού προσώπου που έχει εκλεγεί από τους πολίτες. Είναι απάνθρωπη, κυνική και εξοργιστική. Το αποτέλεσμα του μακελειού μετράει, είναι άδικα στο χώμα τρεις άνθρωποι. Από τύχη γλυτώσαμε οι 23 υπόλοιποι υπάλληλοι. Αισθάνομαι σαν να θέλουν αποποινικοποιήσουν αυτό που φέρνει φόνο» τόνισε η κ. Καραγιάννη.

Η τότε υπάλληλος της τράπεζας Marfin, η οποία επέζησε της επίθεσης, συνέχισε επιβεβαιώνοντας ότι οι δράστες έριξαν μολότοφ στην τράπεζα: «Αυτό που ζήσαμε δεν ξεχάστηκε ποτέ. Πρώτα έσπασαν το τζάμι και πέταξαν μολότοφ μέσα. Τον εκλιπαρούσαν οι συνάδελφοι, του έλεγαν είμαστε άνθρωποι μέσα και το ήξεραν. Αν αυτό δεν είναι δολοφονική επίθεση τι είναι; Δεν έχουν βρεθεί οι ένοχοι και δεν ξέρω αν θα βρεθούν ποτέ οι υπαίτιοι. Αυτή η αδικία μας έχει στιγματίσει εφόρου ζωής».