ΕΛΛΑΔΑ

Ροζ κύκλωμα: Συγκλονιστικές μαρτυρίες των θυμάτων των μαστροπών

Δημοσίευση 19 Μαρτίου 2019, 21:00 / Ανανεώθηκε 19 Μαρτίου 2019, 21:21
Facebook Twitter Whatsapp

Πώς κατάφερε να παγιδεύει τις άτυχες γυναίκες η σπείρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των γυναικών που εμπλέκονται στο «ροζ» κύκλωμα, το οποίο εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Οι γυναίκες, περιγράφουν στο OPEN πως τα μέλη της σπείρας κατάφεραν να τις παγιδευόσουν, ενώ η ανήλικη μαθήτρια που έπεσε στα δίχτυα των μαστροπών περιγράφει τις πιέσεις που δεχόταν από τους εγκέφαλους της σπείρας να συνεχίσει τα ερωτικά ραντεβού.

Τεράστιος τζίρος

Όπως έγραψε νωρίτερα το Newpost, τα χρήματα που είχε αποκομίσει το κύκλωμα από την παράνομη δραστηριότητά του, ανέρχονται σύμφωνα με εκτιμήσεις στις 144.000 ευρώ, αν υπολογίσει κανείς πως για κάθε ώρα ερωτικής συνεύρεσης, ο πελάτης πλήρωνε 130 ευρώ και καθημερινά κλείνονταν τουλάχιστον 30 ραντεβού σε ξενοδοχεία και σπίτια σε όλη την Αττική.

Το κύκλωμα μαστροπείας, εκμεταλλευόταν το τελευταίο μόνο τρίμηνο, 45 γυναίκες, εκ των οποίων 15 είναι Ελληνίδες. Η μικρότερη είναι ηλικίας 17 ετών, μαθήτρια λυκείου, η μεγαλύτερη είναι 35 ετών.

Αρχηγός της σπείρας, είναι ένας φωτογράφος και είναι ο άνθρωπος που «ψάρευε» τις γυναίκες που ήθελε να «στρατολογήσει» από καφετέριες, μπαρ και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Κάποιες από αυτές παρείχαν τις υπηρεσίες του στους πελάτες, για τον βιοπορισμό τους, κάποιες άλλες πάλι το έκαναν θέλοντας να αποκτήσουν εύκολο χρήμα και πρόσβαση στο εγχώριο life style και τον χώρο του μόντελινγκ. Από τα 130 ευρώ που αποκόμιζε το κύκλωμα από τις ερωτικές υπηρεσίες που παρείχαν γυναίκες, ανά ώρα, τα 60 ευρώ τα έπαιρνε η κοπέλα, τα 50 ο αρχηγός και ένα 20ευρω λάμβανε ο μεταφορέας που τις πήγαινε στα ραντεβού.