ΕΛΛΑΔΑ

Αφαίρεση της άδειας του οδηγού ταξί που άφησε αβοήθητη την άτυχη γυναίκα στο Ελληνικό ζητάει το ΣΑΤΑ

Δημοσίευση 22 Μαρτίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 26 Μαρτίου 2019, 18:36
Αφαίρεση της άδειας του οδηγού ταξί που άφησε αβοήθητη την άτυχη γυναίκα στο Ελληνικό ζητάει το ΣΑΤΑ
Facebook Twitter Whatsapp

«Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την αφαίρεση της άδειας του οδηγού ταξί που άφησε αβοήθητη τη γυναίκα που πυροβόλησε την Πέμπτη απόστρατος αντιπτέραρχος στο Ελληνικό, εισηγείται το ΣΑΤΑ. Λίγα λεπτά αφότου η άτυχη γυναίκα έκανε έκκληση για βοήθεια, εξέπνευσε.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του. Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη. Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

Ο ίδιος ο οδηγός περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη, λέγοντας: «Είχε αίματα παντού, προσπάθησε να μπει μέσα στο ταξί μου. Φώναζε, "με σκότωσε, με σκότωσε". Εγώ της ζήτησα να βγει από το ταξί και άνοιξα την πόρτα. Μετά άκουσα δύο πυροβολισμούς».

Η άτυχη γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο και λίγα μέτρα πιο πέρα κατέρρευσε.