ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη δραπέτης που επί 17 χρόνια έκανε τον τραγουδιστή και τον παρουσιαστή με άλλο όνομα!

Δημοσίευση 9 Απριλίου 2019, 09:00 / Ανανεώθηκε 9 Απριλίου 2019, 14:14
Συνελήφθη δραπέτης που επί 17 χρόνια έκανε τον τραγουδιστή και τον παρουσιαστή με άλλο όνομα!
Facebook Twitter Whatsapp

Η σύλληψη έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, στις 4 Απριλίου, σε έναν τυχαίο έλεγχο για εξακρίβωση στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας.

Ιστορία για... ταινία. Ο Κ.Γ. συνελήφθη από τις ελληνικές Αρχές επί 17 χρόνια δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έκανε καριέρα ως τραγουδιστής και παρουσιαστής στην τηλεόραση, χρησιμοποιώντας άλλο όνομα!

Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, οι επώνυμοι που κατά καιρούς δέχτηκαν να του δώσουν συνέντευξη! Πού να ΄ξεραν..

Η σύλληψη έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, στις 4 Απριλίου, σε έναν τυχαίο έλεγχο για εξακρίβωση στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 45χρονος που είχαν μπροστά τους ήταν κρατούμενος, ο οποίος το 2002 είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ!

Φρόντισε να αλλάξει το όνομά του και να ασχοληθεί ανενόχλητος με τα καλλιτεχνικά δρώμενα!

Παρά το γεγονός ότι θεωρείτο καταζητούμενος, δεν δίστασε να εμφανίζεται συχνά - πυκνά σε νυχτερινά καταστήματα, στο πλευρό πασίγνωστων τραγουδιστών, «κάτω από τη μύτη» της αστυνομίας και χωρίς κανείς να έχει επίγνωση του παρελθόντος του. Βέβαια, η τραγουδιστική του καριέρα δεν συνοδεύτηκε από μεγάλη επιτυχία, είχε καταφέρει όμως να είναι αναγνωρίσιμος στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ είχε κυκλοφορήσει και δικά του τραγούδια.

Η πολυτάραχη, κοσμική ζωή του δραπέτη

Το παρελθόν του 45χρονου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς κατάφερε πολλές φορές να εξαπατήσει πολύ κόσμο, αποσπώντας τους χρήματα για διάφορους ανύπαρκτους λόγους.

Ειδικότερα, παρουσιαζόταν ως γιος παλαιού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να «παίρνει» διαφήμιση από τοπικούς επιχειρηματίες για τοπικό κανάλι. 

Τα χρόνια που ήταν ελεύθερος, άλλαξε όνομα, ενώ κατά καιρούς παρουσίαζε τον εαυτό του ως γιο της Κορίνας Τσοπέη και κουμπάρο του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Επίσης, παρίστανε τον δημοσιογράφο αλλά και τον μάνατζερ καλλιτεχνών, τάζοντας καριέρα σε νεαρές τραγουδίστριες, αλλά και «κλείνοντας» εμφανίσεις μεγάλων ονομάτων σε νυχτερινά κέντρα. Έτσι, αποσπούσε χρήματα από τραγουδιστές και επιχειρηματίες, χωρίς φυσικά να πραγματοποιεί τις υποσχέσεις και τις συμφωνίες του.