ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΕΔΗΝ: Ακόμα πληρώνεται ο διοικητής με τα πλαστά πτυχία

Δημοσίευση 10 Απριλίου 2019, 09:00 / Ανανεώθηκε 10 Απριλίου 2019, 09:15
ΠΟΕΔΗΝ: Ακόμα πληρώνεται ο διοικητής με τα πλαστά πτυχία
Facebook Twitter Whatsapp

Τι καταγγέλει στην ανακοίνωσή της.

Κανονικά συνεχίζει να αμείβεται ο πρώην Διοικητής της Νίκαιας με τα πλαστά πτυχία όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Ο πρώην διοικητής συνεχίζει παράνομα να πληρώνεται ως υπάλληλος από το Θριάσιο Νοσοκομείο, προσκομίζοντας αναρρωτικές άδειες, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.«Η παραπομπή του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας που δεν έχει συσταθεί ακόμη είναι στάχτη στα μάτια. Δεν τέθηκε καν σε αργία για τα πλαστά πτυχία» σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ και προσθέτει «σήμερα ο κος Μπούτος είναι εγγεγραμμένος στη δύναμη του προσωπικού του Θριάσιου Νοσοκομείου. Φέρνει αναρρωτικές άδειες και πληρώνετε κανονικότητα από το Ελληνικό Δημόσιο».

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

«Είναι σαφές πια ότι ο πρώην Διοικητής της Νίκαιας κος Μπούτος απολαμβάνει υπηρεσιακή ασυλία από την κυβέρνηση. Σωστά δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του από το Θριάσιο Νοσοκομείο για λόγους συνταξιοδότησης.

Όμως λόγω πλαστών πτυχίων με βάση το Ν.3528/2007 άρθρο 20 και τον ν.4305/2014, θα έπρεπε να ανακληθεί ο διορισμός του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και την 2η Υγειονομική Περιφέρεια και να αποσταλεί ο φάκελός του στην Εισαγγελέα. Όπως συνέβη με τις καθαρίστριες, τις Νοσηλευτές που προσκόμισαν πλαστά πτυχία.

Η παραπομπή του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας που δεν έχει συσταθεί ακόμη είναι στάχτη στα μάτια. Δεν τέθηκε καν σε αργία για τα πλαστά πτυχία.

Σήμερα ο κος Μπούτος είναι εγγεγραμμένος στη δύναμη του προσωπικού του Θριάσιου Νοσοκομείου. Φέρνει αναρρωτικές άδειες και πληρώνετε κανονικότητα από το Ελληνικό Δημόσιο.

Σας κοινοποιούμε την επανεγγραφή του κου Μπούτου ως υπαλλήλου του Θριασίου Νοσοκομείου».