ΕΛΛΑΔΑ

Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. σε δύο καταλήψεις στα Εξάρχεια - 102 προσαγωγές

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 11 Απριλίου 2019, 07:00 / Ανανεώθηκε 11 Απριλίου 2019, 19:41
Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. σε δύο καταλήψεις στα Εξάρχεια - 102 προσαγωγές
Facebook Twitter Whatsapp

«Όταν αφήσουν την αστυνομία, μπορεί να κάνει επιχειρήσεις στα Εξάρχεια. Ο στόχος είναι να περνάει το περιπολικό από την Καλλιδρομίου, να πάρουμε πάλι πίσω τα Εξάρχεια. Όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι μόλις γίνει οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας μπαίνουν στα λαγούμια τους» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επέμβαση σε δύο υπό κατάληψη κτίρια στις οδόύς Τζαβέλλα και Σολωμού στα Εξάρχεια πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. Η επιχείρηση ξεκίνησε περίπου στις 6 το πρωί και έχουν γίνει 102 προσαγωγές και 3 συλλήψεις.

Η επιχείρηση εστίασε στα δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη, μετά από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τρίτη επιχείρηση που έγινε σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Εξαρχείων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης.

«Όταν αφήσουν την αστυνομία, μπορεί να κάνει επιχειρήσεις στα Εξάρχεια. Ο στόχος είναι να περνάει το περιπολικό από την Καλλιδρομίου, να πάρουμε πάλι πίσω τα Εξάρχεια. Όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι μόλις γίνει οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας μπαίνουν στα λαγούμια τους» τόνισε στον ΣΚΑΪ, ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες δύο λιμενικοί είχαν τραυματιστεί έπειτα από συμπλοκή με αντιεξουσιαστές, όταν είχαν επιχειρήσει έρευνα σε οίκημα στα Εξάρχεια και έγιναν αντιληπτοί, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στο Λιμενικό και την Αστυνομία.

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο ιδιοκτήτης του ενός κτιρίου στο οποίο επιχείρησε η αστυνομία. «Το κτίριο τελούσε υπό κατάληψη από τις 17 Νοέμβρη. Ήταν νοικιασμένο μέχρι 10 ημέρες πριν από αυτή την ημερομηνία. Ειδοποίησα την αστυνομία που δεν ήρθε ποτέ. Πήγα στον εισαγγελέα, στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ, έκανα τότε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Η σημερινή επιχείρηση είναι πολύ καλά οργανωμένη», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ενός κτιρίου.