ΕΛΛΑΔΑ

Αθώοι τέσσερις διάσημοι για το σουσάδικο της κόκας στο Κολωνάκι

Δημοσίευση 15 Απριλίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 15 Απριλίου 2019, 15:52
Αθώοι τέσσερις διάσημοι για το σουσάδικο της κόκας στο Κολωνάκι
Facebook Twitter Whatsapp

Αθώοι κρίθηκαν γνωστή ηθοποιός και ο γιος της, ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση «επώνυμος» παρουσιαστής, ακόμα μία γνωστή ηθοποιός και ένας ακόμη μεγαλοεπιχειρηματίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε αθωωτική κρίση κατέληξε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για τέσσερις από τους «επωνύμους» κατηγορούμενους στην υπόθεση του «σουσάδικο της κόκας» στο Κολωνάκι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lawandorder.gr, αθώοι κρίθηκαν με την απόφαση του δικαστηρίου γνωστή ηθοποιός και ο γιος της, ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση «επώνυμος» παρουσιαστής, αλλά και ένας ακόμη μεγαλοεπιχειρηματίας - μέτοχος στο επίμαχο μπαρ - ρεστοράν του Κολωνακίου.

«Έγινε το νόμιμο και αυτονόητο μετά από μια εξαιρετική διαδικασία» ανέφερε σε δήλωσή του ο συνήγορος του μεγαλοεπιχειρηματία που αθωώθηκε Παν. Μπαλτάκος.

Είχε προηγηθεί (σε προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου) η αγόρευση της εισαγγελέως, η οποία είχε ζητήσει την αθώωση των τεσσάρων κατηγορουμένων που συμμετείχαν στη μετοχική σύσταση της εταιρίας που διαχειριζόταν το εστιατόριο στο Κολωνάκι, καθώς υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες «για το εάν γνώριζαν ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών στο μαγαζί τους και προτείνω την απαλλαγή τους».

 

Πηγή: www.lawandorder.gr