ΕΛΛΑΔΑ

Στα δικαστήρια η οικογένεια του Παντελίδη για το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε»

Δημοσίευση 17 Απριλίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 23 Απριλίου 2019, 13:40
Στα δικαστήρια η οικογένεια του Παντελίδη για το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε»
Facebook Twitter Whatsapp

Αντικείμενο δικαστικής αντιπαράθεσης αποτέλεσε η πατρότητα του τραγουδιού με τίτλο «Απομακρυνθήκαμε».

H πατρότητα του τραγουδιού με τίτλο «Απομακρυνθήκαμε» αποτέλεσε σήμερα αντικείμενο δικαστικής αντιπαράθεσης, που εκτυλίχτηκε στα δικαστήρια. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το law&order.gr, η οικογένεια του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας μεταξύ άλλων, να κατέβει από την πλατφόρμα του YouTube η εκτέλεση του συγκεκριμένου τραγουδιού από τον Σπύρο Μαγδάλη.

Στο δικαστήριο σήμερα ως μάρτυρας κατέθεσε η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή Αθηνά  Παντελίδη.

Μεταξύ άλλων η κ. Παντελίδη ανέφερε στην κατάθεσή της στο δικαστήριο: «Το συγκριμένο τραγούδι μας ειδοποίησαν το Γενάρη του 2019 ότι ο κ. Μαγδάλης με το ψευδώνυμο Μάκρης το έχει ανεβάσει σε ιστότοπο με πληρωμή, με πρόσωπο μισό δικό του και μισό του γιου μου. Το τραγούδι το γνώριζα και το έχω με τη φωνή του Παντελή. Το τραγούδι το έχω δει εν τη γενέσει του. Το έφτιαξε την Καθαρά Δευτέρα του 2015. Στο σπίτι του Παντελή ήταν. Τον έχει τραβήξει και φίλος με το κινητό του. Μετά το θάνατό του κάποιος το ανέβασε στο Facebook. Το ρεφρέν μόνο εκεί. Αλλά το τραγούδι εγώ το έχω όλο. Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό για μένα ξέρετε».

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο lawandorder.gr