ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο: Το προφητικό μήνυμα της μητέρας που κατηγορείται ότι πέταξε το μωρό της στον κάδο

Δημοσίευση 19 Απριλίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 19 Απριλίου 2019, 11:48
Αίγιο: Το προφητικό μήνυμα της μητέρας που κατηγορείται ότι πέταξε το μωρό της στον κάδο
Facebook Twitter Whatsapp

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την ανατριχιαστική ιστορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τη συγκλονιστική υπόθεση με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο, καθώς η φερόμενη μητέρα του δεν δίνει καμιά συγκεκριμένη απάντηση στις ερωτήσεις των Αστυνομικών.

Την ίδια ώρα, στο φως ήρθε ένα μήνυμα της 35χρονης στο Facebook το οποίο γράφει «όλά κάποια στιγμή χάνονται...», ενώ η ίδια παραμένει φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου μετέβη με αιμορραγία την περασμένη Τετάρτη.

Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως το βρέφος δεν έχει καμία σχέση με τη δική της περίπτωση, καθώς υποστηρίζει πως απέβαλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης. Πληροφορίες του tempo24.news, θέλουν η γυναίκα να διατηρούσε σχέση με τον πατέρα του μωρού, ο οποίος όμως δεν συμφωνούσε με τη γέννηση του, σε αντίθεση με την 35χρονη, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά και παθολογικά προβλήματα.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται και η μητέρα της, καθώς φέρεται να είναι είχε ενεργό ρόλο στην υπόθεση. Πληροφορίες θέλουν να ήταν εκείνη που πέταξε το βρέφος στον στα σκουπίδια.

Μάλιστα πηγές του tempo24.news, αναφέρουν πως υπάρχει μάρτυρας που είδε τη μητέρα να μεταφέρει στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της 35χρονης, τη σακούλα με το μωρό!