ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Με επιχείρηση της αστυνομίας έληξε η ομηρία - Σώος ο πατέρας που κρατούσε ο γιος του

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 25 Απριλίου 2019, 08:00 / Ανανεώθηκε 3 Μαΐου 2019, 15:10
Νέα Σμύρνη:  Με επιχείρηση της αστυνομίας έληξε η ομηρία - Σώος ο πατέρας που κρατούσε ο γιος του
Facebook Twitter Whatsapp

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία έχει νοσηλευθεί κατά καιρούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έληξε λίγο πριν από τις 8:00 σήμερα το πρωί το θρίλερ, που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη τις 16:00 της Μεγάλης Τετάρτης, με την ομηρία σε σπίτι στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας 35χρονος κρατούσε όμηρο τον πατέρα του υπό την απειλή μαχαιριού.

Λίγο μετά τις 8:00, το θύμα της ομηρίας απελευθερώθηκε, ύστερα από έφοδο ανδρών της ΟΠΚΕ στο διαμέρισμα, ενώ όταν βγήκε από την πολυκατοικία φώναζε «αφήστε με, σας παρακαλώ». Στη συνέχεια, τον παρέλαβε ασθενοφόρο, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς φέρει ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι.

Ωστόσο, ακόμα δεν γνωρίζουμε την κατάσταση του δράστη.

Οι αστυνομικοί και οι ειδικοί διαπραγματευτές που ήταν από την πρώτη στιγμή έξω από το σπίτι της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη όλες αυτές τις ώρες βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία με τον 35χρονο, ενώ και με τη βοήθεια ψυχολόγου, εξάντλησαν όλα τα μέσα προκειμένου να τον πείσουν να απελευθερώσει τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία έχει νοσηλευθεί κατά καιρούς. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε σταματήσει να λαμβάνει τη φαρμακευτική του αγωγή.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες ο γιος καβγάδισε με τους γονείς του και στη συνέχεια έθεσε σε ομηρία τον πατέρα του σε διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού, ενώ όμηρο κρατούσε και την μητέρα του, η οποία όμως κατάφερε να ξεφύγει.