ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρίες για την αυτοκτονία άνδρα στην Καλογρέζα: Η σύζυγός του πήρε το τυχερό δελτίο 800.000 ευρώ και μετά του έκανε έξωση!

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 20 Μαΐου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 20 Μαΐου 2019, 15:39
Μαρτυρίες για την αυτοκτονία άνδρα στην Καλογρέζα: Η σύζυγός του πήρε το τυχερό δελτίο 800.000 ευρώ και μετά του έκανε έξωση!
Facebook Twitter Whatsapp

Τι αναφέρουν μαρτυρίες των γειτόνων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την αυτοκτονία ηλικιωμένου άνδρα, που κρεμάστηκε το πρωί της Δευτέρας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Καλογρέζα, λίγο καιρό αφού είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι το αστρονομικό ποσό των 800.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 86χρονος είχε κερδίσει πρόσφατα το παραπάνω ποσό και όπως αναφέρουν οι γείτονες, η επί 20 χρόνια σύζυγός του του πήρε το τυχερό δελτίο και το εξαργύρωσε!

Οι ίδιοι γείτονες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η γυναίκα, η οποία είχε δύο παιδιά από άλλο γάμο (όπως και ο ηλικιωμένος από τον πρώτο του γάμο) αφού πήρε τα χρήματα προχώρησε και σε έξωση του ηλικιωμένου από την οικία όπου διέμεναν, επί της οδού Ανδρέα Δημητρίου.

Τη συγκεκριμένη πληροφορία, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει ο ίδιος ο 86χρονος στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πριν βάλει τέλος στη ζωή του. 

Για τη μακάβρια απόφασή του, μάλιστα, είχε ενημερώσει κάποιους γείτονες.