ΕΛΛΑΔΑ

Μοσχάτο: Ερωτική απογοήτευση «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ πίσω από την αυτοκτονία της 14χρονης

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 23 Μαΐου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 23 Μαΐου 2019, 18:07
Μοσχάτο: Ερωτική απογοήτευση «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ πίσω από την αυτοκτονία της 14χρονης
Facebook Twitter Whatsapp

Η κοπέλα διατηρούσε ερωτική σχέση με πολύ μεγαλύτερο άνδρα και το ανακάλυψαν οι γονείς της. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ενδεχόμενο να έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις ράγες του τρένου στο Μοσχάτο λόγω ερωτικής απογοήτευσης εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία για την αυτοκτονία της 14χρονης το μεσημέρι της Πέμπτης.

H κοπέλα είχε ερωτική σχέση με άνδρα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας – άνω των σαράντα ετών – που είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης (μίνι μάρκετ) στην περιοχή.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τους γονείς της 14χρονης που κατήγγειλαν τη σχέση αυτή στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων με αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη του άνδρα.

Ενώπιων των αστυνομικών ο άνδρας ομολόγησε ότι διατηρούσε σχέση με την ανήλικη που είναι συμμαθήτρια της κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς της κοπέλας είχαν «συλλάβει» σε τρυφερές στιγμές την 14χρονη και τον άνδρα στο μίνι μάρκετ που διατηρεί.

Ο άνδρας επρόκειτο να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα γεγονός που φαίνεται πως επηρέασε την ψυχοσύνθεση της κοπέλας ωθώντας την – ενδεχομένως – στο απονενοημένο διάβημα.

Να σημειωθεί πως η κοπέλα συνομιλούσε μέχρι την τελευταία στιγμή στο τηλέφωνο με φίλο της ενώ φέρεται να έστειλε και sms στον άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση.

Παράλληλα, η 14χρονη φέρεται να άφησε πίσω της ένα σημείωμα όπου εξηγεί γιατί έβαλε τέλος στη ζωή της.

Η αυτοκτονία της κοπέλας συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών που περίμεναν το τρένο μόλις αυτό μπήκε στο σταθμό στο Μοσχάτο.