ΕΛΛΑΔΑ

Βαριά ποινική δίωξη στον 42χρονο για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο

Δημοσίευση 23 Μαΐου 2019, 20:00 / Ανανεώθηκε 23 Μαΐου 2019, 20:00
Βαριά ποινική δίωξη στον 42χρονο για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο
Facebook Twitter Whatsapp

Αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα ο άνδρας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα βαρύνουν τον 42χρονο άνδρα που σχετίζεται με την υπόθεση της αυτοκτονίας της 14χρονης στο Μοσχάτο.

Και αυτό, σύμφωνα με το lawandorder.gr, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από την εισαγγελία για τα εξής αδικήματα: Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών  (κακούργημα), κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα) και πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα).

Ο δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε σε ανακριτή, στον οποίο οδηγήθηκε και ο 42χρονος κατηγορούμενος.

Ερωτική απογοήτευση «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ πίσω από την αυτοκτονία

Την ίδια ώρα το ενδεχόμενο να έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις ράγες του τρένου στο Μοσχάτο λόγω ερωτικής απογοήτευσης εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία.

H κοπέλα είχε ερωτική σχέση με άνδρα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας – άνω των σαράντα ετών – που είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης (μίνι μάρκετ) στην περιοχή.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τους γονείς της 14χρονης που κατήγγειλαν τη σχέση αυτή στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων με αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη του άνδρα.

Ενώπιων των αστυνομικών ο άνδρας ομολόγησε ότι διατηρούσε σχέση με την ανήλικη που είναι συμμαθήτρια της κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς της κοπέλας είχαν «συλλάβει» σε τρυφερές στιγμές την 14χρονη και τον άνδρα στο μίνι μάρκετ που διατηρεί.

Ο άνδρας επρόκειτο να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα γεγονός που φαίνεται πως επηρέασε την ψυχοσύνθεση της κοπέλας ωθώντας την – ενδεχομένως – στο απονενοημένο διάβημα.

Να σημειωθεί πως η κοπέλα συνομιλούσε μέχρι την τελευταία στιγμή στο τηλέφωνο με φίλο της ενώ φέρεται να έστειλε και sms στον άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση.

Παράλληλα, η 14χρονη φέρεται να άφησε πίσω της ένα σημείωμα όπου εξηγεί γιατί έβαλε τέλος στη ζωή της.

Η αυτοκτονία της κοπέλας συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών που περίμεναν το τρένο μόλις αυτό μπήκε στο σταθμό στο Μοσχάτο.