ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Δείτε φωτογραφίες από τον άγριο καβγά του πατέρα της 14χρονης με τον 43χρονο

Δημοσίευση 24 Μαΐου 2019, 20:00 / Ανανεώθηκε 25 Μαΐου 2019, 09:32
Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Δείτε φωτογραφίες από τον άγριο καβγά του πατέρα της 14χρονης με τον 43χρονο
Facebook Twitter Whatsapp

Σπασμένες τζαμαρίες παντού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φωτογραφίες από τον άγριο καβγά που είχε ο πατριός του άτυχου κοριτσιού με τον 43χρονο στο ψιλικατζίδικο του τελευταίουπου σχετίζεται με την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο, έδωσε στη δημοσιότητα το star.gr. Επιπλέον, φιλοξενεί μαρτυρία γειτόνισσας, η οποία περιγράφει τον καβγά που είχαν δύο άνδρες.

«Άκουσα φασαρία και βγήκα έξω. Είδα τον πατέρα και τον αδελφό της μικρής έξω από το μαγαζί και μέσα εκείνη και τον 43χρονο. Φωνάζανε γιατί η κοπέλα τους είχε πει ότι θα πάει στην πλατεία, αλλά προφανώς την παρακολούθησαν και την βρήκαν στο ψιλικατζίδικο. Το κορίτσι βγήκε έξω, έγινε μια συμπλοκή και ο 43χρονος, κλειδώθηκε μέσα στο κατάστημα. Η κοπελίτσα γύρισε, πήδηξε το σπασμένο τζάμι και μπήκε στο κατάστημα για να είναι μαζί του και μάλωσε με τους δικούς της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το star.gr, έξω από το κατάστημα του κατηγορούμενου είναι αποκαλυπτικές. Σπασμένες τζαμαρίες παντού, απόδειξη του βίαιου καβγά που είχε συμβεί εκεί ανάμεσα στον 43χρονο και τον πατριό του κοριτσιού.