ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Στη φυλακή ο 25χρονος συζυγοκτόνος - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Δημοσίευση 25 Μαΐου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 25 Μαΐου 2019, 18:43
Μυτιλήνη: Στη φυλακή ο 25χρονος συζυγοκτόνος - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του
Facebook Twitter Whatsapp

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η προσωρινή μεταγωγή του στις φυλακές Χίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του ενώπιον των δικαστικών αρχών, ο 25χρονος που εκτέλεσε με καραμπίνα στη Μυτιλήνη την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η προσωρινή μεταγωγή του στις φυλακές Χίου.

Ο 25χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του και είπε ότι ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό του να σκοτώσει τη σύζυγό του.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν το τελευταίο καιρό και υποστήριξε ότι προσωρινά αυτός έμεινε στο πατρικό του σπίτι σε χωριό της Μυτιλήνης μέχρι να αποφασίσουν αν θα καταλήξουν στο διαζύγιο. Σε σχέση με την καραμπίνα τόνισε ότι το είχε μαζί του στο όχημα επειδή είναι κυνηγός και όταν έφθασε στο σπίτι που διέμενε η σύζυγός του στη Χρυσομαλλούσα θόλωσε περιγράφοντας τη συναισθηματική φόρτιση που του είχαν προκαλέσει μια σειρά από γεγονότα.

Εν τω μεταξύ, παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε από την Πρωτοβουλία ενάντια στις γυναικοκτονίες απέναντι από τα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με πανό «Δεν είναι έγκλημα πάθους, είναι γυναικοκτονία».