ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική απόδραση τεσσάρων κακοποιών από το Μεταγωγών: Άρπαξαν όπλα αστυνομικών - Συνελήφθη ο ένας

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 3 Ιουνίου 2019, 09:00 / Ανανεώθηκε 3 Ιουνίου 2019, 09:05
Κινηματογραφική απόδραση τεσσάρων κακοποιών από το Μεταγωγών: Άρπαξαν όπλα αστυνομικών - Συνελήφθη ο ένας
Facebook Twitter Whatsapp

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς οι δραπέτες είναι επικίνδυνοι και οπλισμένοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Να αποδράσουν σαν κύριοι από τη Διεύθυνση Μεταγωγών επί της Πέτρου Ράλλη, απειλώντας αστυνομικούς και πυροβολώντας εναντίον ενός, κατάφεραν τέσσερις επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί στις 3:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από αυτούς προφασίστηκε ασθένεια μέσα στο κελί του και λιποθύμησε. Οι συγκρατούμενοί του κάλεσαν αστυνομικούς, ζητώντας βοήθεια.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο κελί βρέθηκαν αντιμέτωποι με αυτοσχέδια μαχαίρια και σουγιά, ενώ οι κρατούμενοι αφαίρεσαν το πιστόλι του ενός και τα δύο του κινητά.

Στη συνέχεια, οι κακοποιοί κατέβηκαν στην αυλή και ακινητοποίησαν περιοπολικό, που οδηγούσε γυναίκα αστυνομικός. Μπήκαν μέσα και υπό την απειλή του όπλου της ανάγκασαν να κατευθυνθεί στην κεντρική είσοδο.

Εκεί, ακινητοποίησαν τον σκοπό, του άρπαξαν το όπλο του, βγήκαν από την είσοδο και άρχισαν να τρέχουν. Ένας αστυνομικός άρχισε να τους καταδιώκει, με τους κακοποιούς να πυροβολούν εναντίον του, χωρίς ωστόσο να τον πετύχουν.

Άμεσα οι αστυνομικοί άρχισαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραπετών, επικεντρώνοντας αρχικά τις έρευνες τους στην οδό Πειραιώς και στην συνέχεια στο κέντρο της Αθήνας.

Τελικά, λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν στην περιοχή του Ρέντη τον έναν από τους τέσσερις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τους υπόλοιπους τρεις.

Πάντως, η ανησυχία της ΕΛ.ΑΣ. είναι μεγάλη καθώς εκτός από επικίνδυνοι οι Αλβανοί δραπέτες είναι και οπλισμένοι.