ΕΛΛΑΔΑ

Εξιτήριο για τον 19χρονο ήρωα της Καλλιθέας: «Θα το ξαναέκανα»

Δημοσίευση 18 Ιουνίου 2019, 22:00 / Ανανεώθηκε 18 Ιουνίου 2019, 22:53
Facebook Twitter Whatsapp

Δέχθηκε εννέα μαχαιριές, η μία κοντά στην καρδιά, όταν πήγε να σώσει τον ανήλικο φίλο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Αλέξης που μαχαιρώθηκε στην προσπάθειά του να σώσει έναν φίλο του μόλις 14 ετών, πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από 11 ημέρες νοσηλείας. Στο πλευρό του 19χρονου ήταν η μητέρα του και οι γιατροί του.

«Νιώθω πάρα πολύ ενθουσιασμένος να συνεχίσω τη ζωή μου κανονικά όπως πριν. Έχω πάρα πολλά πράγματα όπως καταλαβαίνετε που θέλω να κάνω», δήλωσε στο STAR ο 19χρονος.

«Ήρθα πάρα πολύ κοντά στον θάνατο. Μπόρεσα να τον νιώσω πολλές φορές σε όλη αυτή την περιπέτεια ας πούμε, αλλά η αλήθεια είναι πως κέρδισα και πολλά από αυτό», συμπλήρωσε.

Ο ήρωας της Καλλιθέας, δέχθηκε εννέα μαχαιριές, η μία κοντά στην καρδιά, όταν πήγε να σώσει τον ανήλικο φίλο του.

«Το έκανα και για να υπερασπιστώ τους φίλους μου, αλλά και… είναι περίεργο κάποιος πέντε στενά από το σπίτι σου να σου βγάζει μαχαίρι. Πιστεύω πως ο καθένας πρέπει να έχει την ελευθερία να κυκλοφορεί άφοβα, ειδικά κοντά στο σπίτι του, 12:30 πως γίνεται ο άλλος να μου στερεί την ελευθερία να το κάνω αυτό», τόνισε.

Για το αν θα το ξαναέκανε είπε: «εννοείται, μην το πείτε στη μαμά μου αλλά δεν μετάνιωσα ακριβώς γι’ αυτό που έγινε γιατί η κατάληξη είναι, χάρη το προσωπικό και όλους όσους, να βγω ζωντανός από όλο αυτό».

«Νιώθω πίκρα που αυτός που με μαχαίρωσε κυκλοφορεί ελεύθερος» είπε.