ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία για 27χρονο που στον όνομα του... Θεού οδηγεί γυναίκες στην εξαθλίωση!

Δημοσίευση 16 Ιουλίου 2019, 08:00 / Ανανεώθηκε 16 Ιουλίου 2019, 08:19
Καταγγελία για 27χρονο που στον όνομα του... Θεού οδηγεί γυναίκες στην εξαθλίωση!
Facebook Twitter Whatsapp

Τρέφονται από τους γείτονες, ενώ έχουν εισόδημα 2.000 ευρώ 

Την περίπτωση πιθανής απάτης εξετάζει η Εισαγγελία Βόλου, μετά από καταγγελία γειτόνων για το δράμα τριών γυναικών, που είναι γιαγιά, μάνα και κόρη, που ενώ ζουν σε σπίτι στη Ν. Ιωνία, χωρίς ρεύμα και τρώνε από ότι τους δίνουν γείτονες, το μηνιαίο εισόδημά τους καταλήγει, μέσω της 55χρονης κόρης. σε έναν 27χρονο, που τις λέει ότι τα επενδύει «όπως ορίζει ο Θεός και η ψυχή τους θα πάει στον παράδεισο»…

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άνω των 80 ετών γιαγιά, η 55χρονη κόρη, και η 35χρονη εγγονή που διαμένουν όλες μαζί στο ίδιο σπίτι στη Νέα Ιωνία ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, αφού τους έχουν κόψει το ρεύμα και το νερό, ενώ δεν έχουν και φαγητό με αποτέλεσμα να τους τρέφουν οι γείτονες, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις αρχές του μήνα.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως έχουν εισοδήματα από συντάξεις και άλλες πηγές που ανέρχονται περίπου στις 2.000 ευρώ το μήνα, αλλά τα χρήματα αυτά δεν τα βλέπει η οικογένεια, καθώς η 55χρονη γυναίκα τα παραδίδει στον 27χρονο, ο οποίος της λέει ότι «ο Κύριος ξέρει» και θα την ανταμείψει μεταθανάτια…

Η Εισαγγελία, αναφέρουν οι πληροφορίες, ενημέρωσε το Κέντρο Ψυχικής Υγείας, προκειμένου να γίνει αυτοψία στο σπίτι, για να διαπιστωθεί εάν ισχύουν οι καταγγελίες, ενώ ζητήθηκε ψυχιατρική αξιολόγηση των τριών γυναικών, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι τουλάχιστον η μία πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια, και αν χρειαστεί θα διαταχθεί ηακούσια νοσηλεία τους σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Εάν επαληθευτούν τα παραπάνω, θα ζητηθεί δικαστική συμπαράσταση, ώστε μετά από υπόδειξη της Δικαιοσύνης να αναλάβει τρίτος τη διαχείριση των χρημάτων τους, για να διασφαλιστεί το συμφέρον των τριών γυναικών. Εάν ισχύει η καταγγελία πρόκειται να ζητηθεί προκαταρτική έρευνα σε βάρος του 27χρονου, που αναζητείται, για να εξεταστεί κατά πόσο εκμεταλλεύεται την 55χρονη και αν συντρέχουν τελικά λόγοι για την άσκηση εκ μέρους της Εισαγγελίας ποινικής δίωξης για την κατηγορία της απάτης.

Πηγή: magnesianews.gr