ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αλεξανδρούπολη - Περνούσε με κόκκινο, συγκρούστηκε με Ι.Χ.

Δημοσίευση 21 Ιουλίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 21 Ιουλίου 2019, 12:38
Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αλεξανδρούπολη - Περνούσε με κόκκινο, συγκρούστηκε με Ι.Χ.
Facebook Twitter Whatsapp

Το όχημα περνούσε με κόκκινο όλους τους φωτεινούς σηματοδότες σκορπίζοντας τον τρόμο στα διερχόμενα αυτοκίνητα

Σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας θύμιζε το βράδυ της Πέμπτης κεντρικός δρόμος της Αλεξανδρούπολης, στην προσπάθεια αστυνομικών να ακινητοποιήσουν ένα όχημα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν στην οδό Λεωφ. Δημοκρατίας να κινείται το παραπάνω όχημα που «κίνησε» τις υποψίες.

Ο οδηγός αρνούμενος να συμμορφωθεί σε σχετικά σήματα των αστυνομικών συνέχισε την πορεία του επί της Λεωφ. Δημοκρατίας.  Στο ύψος του οικισμού της Μαΐστρου και συγκεκριμένα στα φανάρια που βρίσκονται στη διασταύρωση με την οδό Δημοκρίτου χτύπησε ένα όχημα το οποίο ήταν ακινητοποιημένο, με αποτέλεσμα να το προκαλέσει υλικές ζημιές.

Ακολούθως έκανε όπισθεν με σκοπό να διαφύγει και να προσκρούσει πάνω στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ακολούθησε μια  τρελή κούρσα, καθώς το όχημα περνούσε με κόκκινο όλους τους φωτεινούς σηματοδότες σκορπίζοντας τον τρόμο στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν στην περιοχή του Απαλού να ακινητοποιήσουν το όχημα. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πηγή: e-evros.gr