ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη ταλαιπωρία: Χάλασε το πλοίο για Σαμοθράκη εν πλω και επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση 7 Αυγούστου 2019, 15:00 / Ανανεώθηκε 7 Αυγούστου 2019, 15:12
Απίστευτη ταλαιπωρία: Χάλασε το πλοίο για Σαμοθράκη εν πλω και επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη
Facebook Twitter Whatsapp

Ορισμένοι τουρίστες μάλιστα κοιμήθηκαν στο λιμάνι

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε εκατοντάδες επιβάτες του «ΣΑΟΣ ΙΙ» που επρόκειτο να επισκεφθούν το νησί της Σαμοθράκης το πρωί της Τρίτης. Ενώ το πλοίο ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιο για τη Σαμοθράκη καθώς έπλεε παρουσίασε μηχανική βλάβη και έτσι ο καπετάνιος αποφάσισε να επιστρέψει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολη επικράτησε εκνευρισμός καθώς οι επιβάτες βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με μια μεγάλη καθυστέρηση. Ορισμένοι, έχοντας το εισιτήριο του «ΣΑΟΣ II» επιχείρησαν να επιβιβαστούν στο ταχύπλοο «ΖΕΦΥΡΟΣ», όπως τους είχε ανακοινωθεί, ωστόσο, τους κατέβασαν λέγοντάς τους να βγάλουν άλλο εισιτήριο. Όταν το έπραξαν, το ταχύπλοο είχε γεμίσει και δεν ταξίδεψαν ούτε με αυτό!

«Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρονται έτσι στο πιο όμορφο νησί της Ελλάδος, δεν της αξίζει της Σαμοθράκης αυτός ο αποκλεισμός», ανέφερε μεταξύ άλλων τουρίστρια από την Αθήνα», δήλωσε τουρίστρια στο e-evros. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας, υπήρχαν άνθρωποι που βρίσκονταν από εχθές στο λιμάνι και δεν είχαν ταξιδέψει την Τετάρτη.