ΕΛΛΑΔΑ

Το ξέφρενο πάρτι Ισραηλινού κροίσου στη Μύκονο -Κόστισε 5 εκατ.! (βίντεο)

Δημοσίευση 16 Αυγούστου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 16 Αυγούστου 2019, 12:23
Το ξέφρενο πάρτι Ισραηλινού κροίσου στη Μύκονο -Κόστισε 5 εκατ.! (βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Οικοδεσπότης ο βασικός μέτοχος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Idan Ofer.

Ο Ισραηλινός μεγιστάνας Ιντάν Όφερ (Idan Ofer), ιδρυτής της Tanker Pacific και ένας εκ των βασικών μετόχων της Ατλέτικο Μαδρίτης, οργάνωσε ένα υπερπολυτελές πάρτι για να γιορτάσει την 10η επέτειο του γάμου του με την τέταρτη σύζυγό του, στη Μύκονο. Το εντυπωσιακό σκηνικό στήθηκε στην παραλία Παράγκα.

Η guest list για το πάρτι του Όφερ περιλάμβανε 700 προσκεκλημένους, οι οποίοι έφτασαν στη Μύκονο με λίαρ τζετ, ελικόπτερα και πολυτελείς θαλαμηγούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος της εκδήλωσης άγγιξε τα 5.000.000 ευρώ, ενώ 400 άνθρωποι δούλεψαν εντατικά για τρεις εβδομάδες ώστε να στήσουν το σκηνικό που επιθυμούσε το ζεύγος.

Ο Όφερ παντρεύτηκε την τέταρτη σύζυγό του πριν από 10 χρόνια στο νησί των Ανέμων, γι αυτό και επέλεξε να κάνει το πάρτι της επετείου του εκεί. Ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο. H κάμερα του mykonoslive.tv κατέγραψε εικόνες από τις εκκεντρικές εμφανίσεις των καλεσμένων, καθώς και τη δημιουργία γιγαντιαίων κατασκευών, όπως ένα «άγαλμα» του Βούδα από λάστιχα αυτοκινήτων.