ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με τις δηλώσεις Μπαλάσκα για τα «σκουπίδια» - Ποιος τον έστειλε στον εισαγγελέα

Δημοσίευση 26 Αυγούστου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 26 Αυγούστου 2019, 19:06
Facebook Twitter Whatsapp

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ενημέρωσε την Εισαγγελία Αθηνών για τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΠΟΑΣΥ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Σταύρος Μπαλάσκας, σε σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση, όπου έκανε λόγο για «σκουπίδια» και «σκόνη» συζητώντας για την αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια, δεν έμειναν σε δημοσιογραφικό ή επίπεδο σχολιασμού στα social media.

H ΕΛΑΣ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας, ότι με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι διαβιβάστηκαν τα επίμαχα σχόλια στην Εισαγγελία Αθηνών τα σχόλια του συνδικαλιστή σε τηλεοπτική εκπομπή, για τη σημερινή (26-08-2019) αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης τεσσάρων υπό κατάληψη κτιρίων στην περιοχή των Εξαρχείων.

Υπενθυμίζεται ότι, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ είχε αναφέρει το πρωί της Δευτέρας: «Εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας». Όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν διευκρινίσεις για το ποιους εννοεί σκουπίδια, ο κ. Μπαλάσκας πρόσθεσε: «Βεβαίως δεν εννοούμε τους ανθρώπους που αποτελούν μία σκόνη που μπορεί να έχει ενοχλητικό χαρακτήρα αλλά δεν έχει καίριο για τα Εξάρχεια, εννοούμε τα πραγματικά σκουπίδια στις άλλες δέκα καταλήψεις τις οποίες τις έχουν σκληροί ποινικοί, ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι, τότε θα έχει μπορεί δημοσιογραφικό ψωμί που θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε και εδώ».