ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε εφοριακούς σε γάμο – Τι απαντά ο γαμπρός

Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου 2019, 21:00 / Ανανεώθηκε 3 Σεπτεμβρίου 2019, 21:06
Facebook Twitter Whatsapp

«Η γυναίκα μου έκλαιγε, σε κάποια φάση την έχασα και δεν μπορούσα να τη βρω»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα στοιχεία ρίχνουν φως στην υπόθεση επίθεσης εναντίον εφοριακών κατά τη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού στις Σέρρες.

«Τους έβαλαν σε ένα χώρο σαν κουζίνα και 40 με 50 άτομα γιατί δεν χωρούσαν οι υπόλοιποι άρχιζαν στην αρχή να τους φωνάζουν. Στη συνέχεια, στον έναν έσκισαν τα ρούχα του και τον χτύπησαν», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Γραμματέας Συλλόγου Εφοριακών Σερρών, Δημήτρης Σαϊνατούδης.

Μάλιστα, ο κ. Σαϊνατούδης υποστηρίζει ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ειδοποίησε τους θαμώνες ότι ήρθε η εφορία και πως το κατάστημα θα σταματήσει το σερβίρισμα μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Τότε επικράτησε πανικός και το κατάστημα μετατράπηκε σε «ρινγκ».

«Ειδοποίησε τους παρευρισκόμενους ότι είναι η εφορία εκεί και μετά άρχισαν τα έκτροπα», εξηγεί ο Γραμματέας Συλλόγου Εφοριακών Σερρών.

«Απέναντι σε αυτές τις πράξεις βίας και ανομίας θα είμαστε αμείλικτοι. Επίκειται ήδη, σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η αυστηροποίηση των ποινών για όσους ασκούν βία εναντίον δημοσίων υπαλλήλων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους», τόνισε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Ο γαμπρός, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επεσήμανε: «Δεν είναι θέμα ιδιοκτήτη, ο άνθρωπος προσπαθούσε να τους προστατεύσει. Είναι θέμα του κόσμου, ο κόσμος πολεμούσε να τους διώξει από εκεί. Η γυναίκα μου έκλαιγε, σε κάποια φάση την έχασα και δεν μπορούσα να τη βρω. Κόσμος έφυγε χωρίς να μας χαιρετίσει. Έγινε ένας χαμός».