ΕΛΛΑΔΑ

Με τον πατέρα της 8χρονης Αλεξίας συναντήθηκε ο Κικίλιας - Τι δεσμεύτηκε ο υπουργός

Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 13 Σεπτεμβρίου 2019, 13:55
Με τον πατέρα της 8χρονης Αλεξίας συναντήθηκε ο Κικίλιας - Τι δεσμεύτηκε ο υπουργός
Facebook Twitter Whatsapp

Θα στηρίξει την προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας τους άτυχου κοριτσιού 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με τον πατέρα της οκτάχρονης Αλεξίας, η οποία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι, πέρυσι το Πάσχα, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, συναντήθηκε σήμερα, στο υπουργείο Υγείας, ο υπουργός, ο Βασίλης Κικίλιας. 

Ο κ. Κικίλιας δεσμεύτηκε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου, σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ, θα στηρίξουν τη μάχη που δίνει η οικογένεια για την αποκατάσταση της υγείας της Αλεξίας.

Σύμφωνα με το STAR, η μικρή Αλεξία επέζησε του τραγικού περιστατικού, ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει καλά και βρίσκεται καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι, χωρίς ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον.

«Είναι λίγο καλύτερα, κουνάει το χεράκι της λίγο πιο πολύ από πριν. Προσπαθεί να χαμογελάει και να ακούει όταν της μιλάω. Κάποιες φορές αντιδρά σ' αυτά που της λέω, κάποιες άλλες δεν αντιδρά καθόλου. Δεν μας λένε και πολλά. Μας λένε ότι για αυτό που έχει πάθει, καλά είναι. Αυτό που θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Εξαρτάται και από το Κέντρο Αποκατάστασης, από πολλά πράγματα», δήλωσε η μητέρα του άτυχου κοριτσιού.